News

Fratele lui Ion Rîmaru, anunț după crimele din Caracal: “E vorba de trafic de carne vie”

09.08.2019 | 21:51
Fratele lui Ion Rimaru anunt dupa crimele din Caracal E vorba de trafic de carne vie
Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu ar fi încă în viață

Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, tinerele de 15, respectiv 18 ani răpite și violate de Gheorghe Dincă, un fost mecanic auto din Caracal, ar putea fi încă în viață. Cel puțin așa susține fratele lui Ion Rîmaru, criminalul care a îngrozit întreaga țară în perioada regimului comunist.

Fratele lui Ion Rîmaru susține că Alexandra și Luiza ar putea fi victime ale traficului de persoane

Într-un interviu acordat recent, George Ciocan a oferit detalii incredibile în legătură cu activitățile ilegale desfășurate de ani întregi în Caracal, oraș în care traficul de persoane ar fi la el acasă. În plus, bărbatul lansează un atac dur la adresa autorităților, care nu au fost în stare să o salveze pe Alexandra, deși fata reușise să sune la numărul de urgență 112.

Aici suntem ca în Vestul Sălbatic. Este vorba despre trafic de carne vie! Despre asta este vorba! Alexandra și Luiza ar putea să fie în viață, în Italia, Anglia sau Spania, precum sunt multe alte fete traficate. Aici, în Olt, anumiți oameni se ocupă cu aceste fapte de recrutare. Este o întreagă filieră, aici este cea mai mare mafie. Vă spun că am avut de-a face cu ei pe propria piele, m-am luptat și nu mi-a fost frică! Au vrut să mă omoare!. S-a întârziat atât de mult în salvarea Alexandrei pentru că autoritățile statului sunt la mâna lor (n.r. a clanurilor).

Autorităților le este frică de clanuri.  Să vină americanii să investigheze. Doar ei pot să desfacă ițele anchetei de la Caracal. Clanurilor le este frică de americani.   Dar nu se va întâmpla nimic nici cu acest caz! Este ca in Vestul Sălbatic! Fiecare se descurcă cum poate. Eu am trăit vremuri grele. Mai mult, au venit oameni care m-au contactat să apar în filme și documentare să le spun adevărul. De 50 de ani mă lupt cu procurori și judecători să descopăr unde este îngropat fratele meu”, a declarat George Ciocan, fratele criminalului Ion Rîmaru, pentru dcnews.ro.

George Ciocan, fratele criminalului Ion Rîmaru, ipoteză șocantă în cazul Caracal. Sursa foto: ciao.ro
George Ciocan, fratele criminalului Ion Rîmaru, ipoteză șocantă în cazul Caracal. Sursa foto: ciao.ro

Fratele lui Ion Rîmaru neagă legăturile cu Gheorghe Dincă

Totodată, fratele omului care a comis numeroase crime și violuri în perioada 1970-1971, terorizând la propriu locuitorii din Capitală, a ținut să infirme vehement zvonurile conform cărora cei doi ar fi avut vreo legătură cu Gheorghe Dincă.

Eu sau fratele meu, Ion Rîmaru, nu avem am nicio legătură cu Gheorghe Dincă. Nu este nicio legătură, nu mi-am schimbat numele. Noi ne numim Ciocan. Doar sunt vecin cu el, la vreo 40 de km distanță”, a mai spus George Ciocan.