Sport

Fratele lui Kylian Mbappe „i-a pus gând rău” lui Lionel Messi. Privirea cu care l-a întâmpinat pe campionul mondial la revenirea în lotul lui PSG. Foto

Ethan, fratele lui Kylian Mbappe, a stârnit o mulțime de reacții din cauza privirii controversate cu care l-a întâmpinat pe Messi în timpul revenirii la PSG.
05.01.2023 | 11:50
Fratele lui Kylian Mbappe ia pus gand rau lui Lionel Messi Privirea cu care la intampinat pe campionul mondial la revenirea in lotul lui PSG Foto
Ethan Mbappe a fost prezent în momentul revenirii lui Messi la PSG. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a revenit în lotul lui PSG după perioada de odihnă de care a avut parte din postura de proaspăt campion mondial cu naționala Argentinei. Superstarul lui PSG a avut parte de o primire măreață din partea fotbaliștilor campioanei Franței, însă nu toți au privit „cu ochi buni” revenirea lui Messi.

Ethan Mbappe l-a aplaudat pe Lionel Messi la revenirea la PSG, însă privirea l-a dat de gol

Lionel Messi s-a întors la antrenamentele lui PSG, iar fotbaliștii au avut grijă ca „decarul” argentinian să aibă parte de o primire călduroasă. Coechipierii din lotul condus de Christophe Galtier au făcut un tunel și l-au aplaudat pe campionul mondial.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe, golgheterul Cupei Mondiale din Qatar și finalist cu Franța, a mers în vacanță chiar în ziua în care Lionel Messi s-a întors la treabă. Ethan Mbappe, fratele mai mic al atacantului francez, a luat parte la antrenamentul lui PSG și l-a aplaudat pe septuplul Balon de Aur.

Totuși, imaginile surprinse cu privirea lui Ethan Mbappe asupra lui Lionel Messi arată că fotbalistul promovat recent la echipa mare a lui PSG nu se simte bine în această poziție. Lionel Messi, în postura de căpitan al Argentinei, i-a distrus șansa lui Mbappe de a obține a doua Cupa Mondială la doar 24 de ani.

ADVERTISEMENT

Ethan Mbappe a debutat la echipa mare a lui PSG într-un meci amical

Ethan Mbappe i-ar putea călca pe urme lui Kylian, care este unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume. În vârstă de doar 16 ani, fratele superstarului francez a debutat pentru echipa de seniori a lui PSG într-un meci amical desfășurat în luna decembrie.

Cu aproape 9 ani mai mic decât Kylian Mbappe, Ethan a evoluat pentru prima oară în tricoul echipei pregătite de Christophe Galtier contra lui Paris FC.

ADVERTISEMENT

Stilul de joc al lui Ethan Mbappe diferă de cel al fratelui său. Spre deosebire de golgheterul Cupei Mondiale din Qatar, Ethan evoluează pe postul de mijlocaș central și posedă o forță fizică excelentă, în comparație cu Kylian care are are o viteză de invidiat.

Lionel Messi, entuziasmat de primirea colegilor de la PSG

Lionel Messi s-a declarat impresionat de primirea colegilor de la PSG. Fostul fotbalist al Barcelonei a ratat primele două meciuri ale campioanei Franței în Ligue 1 după pauza prilejuită de Campionatul Mondial.

ADVERTISEMENT

Liderul din campionatul Franței s-a impus la limită, scor 2-1 cu Strasbourg, pe 28 decembrie și a pierdut primul meci al anului, scor 1-3 cu Lens.

„Vreau să le mulțumesc tuturor pentru primirea de care am avut parte, de la toți angajații până la coechipierii mei și întregul staff. Sunt fericit și mă voi pregăti pentru provocările următoare. 

Mă voi pregăti fizic, mă voi antrena bine pentru a căpăta ritm astfel încât să fiu gata atunci când staff-ul decide că sunt pregătit de joc”, au fost cuvintele lui Lionel Messi, la revenirea în lotul lui PSG.


  • Cota NETBET pentru PSG: 1,34 este cota pentru „2 și peste 2,5 goluri” la meciul Chateauroux – PSG!

ADVERTISEMENT