Fotbal intern

Fratele lui Mirel Rădoi a ieşit din comă! Decizia selecţionerului U 21

04.03.2019 | 14:38
Fratele lui Mirel Radoi a iesit din coma Decizia selectionerului U 21

Veşti îmbucurătoare pentru antrenorul naţionalei de tineret a României. Fratele lui Mirel Rădoi a ieşit din comă, iar acum va urma o altă perioadă grea, cu operaţii care să îl ajute cu cele peste 100 de fracturi din întreg organismul!

Fratele lui Mirel Rădoi a ieşit din comă! Soţia nu l-a vizitat

Gestul lui Mihai Nicuşor Rădoi, care s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc în încercarea de a se sinucide, a lovit greu familia actualului selecţioner de la U21. Fratele lui Mirel Rădoi avea mari probleme cu jocurile de noroc, iar soţia sa a decis să îl părăsească din acest motiv. A fost momentul în care Mihai Rădoi a clacat. Au urmat momente teribile, în care viaţa i-a fost în pericol.

Din informaţiile FANATIK, veştile despre fratele lui Mirel Rădoi sunt în acest moment mai bune. El s-ar fi trezit din comă, a deschis ochii şi interacţionează cu cei din jur: dă din cap atunci când este întrebat ceva, acesta fiind singurul efort pe care îl poate face. Aflat în spital în Timişoara, bărbatul nu a fost vizitat deloc de soţie după incidentul de la începutul lunii februarie.

Mihai Rădoi şi soţia lui
Soţia lui Mihai Rădoi a fost marcată de gestul necugetat al bărbatului şi nu a avut puterea să meargă să îl vadă

Decizia selecţionerului U 21: a închiriat o cameră pentru părinţi

În toată această perioadă, Mirel Rădoi a rămas lângă fratele său. Antrenorul a încercat să îl ajute cu tot ce a putut şi a stabilit ca părinţii săi să fie cât mai aproape de Mihai, la Timişoara. Pentru acest lucru, el a închiriat o cameră la unul dintre hotelurile din oraşul de pe malul râului Bega, astfel că aceştia îl pot vizita des la spital.

Pentru fratele selecţionerului urmează o perioadă foarte grea, cu numeroase operaţii care să refacă zonele afectate. Mihai Rădoi a suferit peste 100 de fracturi în întreg corpul şi a avut leziuni serioase la nivelul plămânilor şi ficatului.

Tags: