Fotbal intern

ULTIMA ORĂ. Fratele lui Mirel Rădoi s-a aruncat de la etaj! În ce stare e acum. Video

11.02.2019 | 13:39
ULTIMA ORA Fratele lui Mirel Radoi sa aruncat de la etaj In ce stare e acum Video

O adevărată dramă s-a întâmplat în familia antrenorului naționalei de tineret. Fratele lui Mirel Rădoi s-a aruncat de la etaj! Conform Observator, Mihai Nicușor Rădoi a sărit de la etajul 4 al unui bloc din Drobeta Turnu Severin. Totul s-a petrecut pe strada Doctor Babe, acolo unde acesta locuia. Din primele informații se pare că tânărul, în vârstă de 35 de ani, s-ar fi certat rău cu soția lui înaintea gestului necugetat.


UPDATE, ora 13.45 / Vecinii spun că soţia tânărului nu se afla în apartament în momentul care fratele lui Rădoi s-a aruncat de la etaj. Femeia era plecată la părinţi. Medicii care au ajuns la fața locului au anunţat că Mihai Nicuşor Rădoi a suferit un traumatism cranian, dar şi o fractură la un picior. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

VIDEO


Mai mult de atât, cei doi ar fi discutat și despre un posibil divorț. Vestea despărțirii a fost una prea puternică pentru fratele fostului jucător al FCSB-ului care, la un moment dat, a luat decizia de a-și pune capăt zilelor. Acesta s-a aruncat de la o înălțime foarte mare și a căzut pe caldarâm. Speriată de gestul soțului, femeia a sunat imediat la numărul unic de urgență, 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj de intervenție SMURD care l-a găsit pe fratele lui Rădoi încă în viață. Medicii au început să-i acorde pe loc îngrijiri și au căutat să-l stabilizeze pentru a-l putea transporta la cea mai apropiată unitate.

Fratele lui Mirel Rădoi s-a aruncat de la etaj!v
Fratele lui Mirel Rădoi s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Drobeta Turnu Severin

Fratele lui Mirel Rădoi s-a aruncat de la etaj!

De-a lungul timpului, Mihai Nicușor Rădoi a avut mai multe probleme cu legea. Acesta a fost condamnat pentru trafic de ţigări. De altfel, în luna februarie a anului 2014, Mihai Nicuşor Rădoi a primit și o pedeapsă de 1 an şi 6 luni. Nu era prima abatere a fratelui antrenorului naționalei de tineret. Născut la Turnu Severin, Mihai Nicușor a ajuns în mai multe penitenciare din străinătate după ce a fost prins la furat. Până la urmă, în 2011, judecătorii i-au admis o cerere de reabilitare. Nu a durat prea mult fericirea în familia lui Rădoi.

De remarcat că după ispășirea pedepsei în cazul traficului de țigări, Mihai Nicușor a fost din nou dat în judecată, de data aceasta o persoană contestând rezolutia procurorilor de “neîncepere a urmăririi penale”, într-un dosar separat.

  • 67 de prezențe are Mirel Rădoi în echipa națională a României