Fotbal intern

Fratele lui Octavian Popescu îi calcă pe urme ”perlei” lui Gigi Becali. ”E puțin mai împlinit decât Tavi”

25.02.2021 | 11:35
Fratele lui Octavian Popescu ii calca pe urme perlei lui Gigi Becali E putin mai implinit decat Tavi
ADVERTISEMENT

Noua ”perlă” a lui Gigi Becali la FCSB este Octavian Popescu, dar finanțatorul roș-albaștrilor se uită și mai departe în viitor și l-a adus la Academie și pe fratele acestuia în vârstă de 13 ani.


Dani Popescu a semnat cu firma lui Giovanni Becali

UPDATE, 25 februarie, ora 11:36 / Antrenorul Marius Rotaru, care i-a descoperit pe frații Octavian și Dani Popescu și i-a adus la Grupul Școlar Agricol Nucet, a anunțat că mezinul de 13 ani a semnat un contract cu firma de impresariat a lui Giovanni Becali.

ADVERTISEMENT

”Dani e foarte isteț în joc și are viteză, e dreptaci. E puțin mai împlinit decât era Tavi la vârsta lui. Deocamdată nu a semnat cu FCSB, a semnat cu firma de impresariat a lui Giovanni Becali. El e încă la noi. Există posibilitatea să se mute la Academia FCSB, dar deocamdată e la noi.

Dani joacă orice post de la mijloc în sus. L-am lăsat o săptămână să-l vadă cei de la FCSB, după care se va hotărî dacă va rămâne acolo sau se va întoarce la noi”, a declarat Marius Rotaru la Pro X.

ADVERTISEMENT

”Pe Octavian l-am văzut pe terenul de la școală, bătea toată ziua mingea. L-am luat cu mine și de aici a început povestea. Apoi l-au luat cei de la Regal și de acolo a ajuns la Rapid, Craiova și acum la FCSB. Tavi este la noi la liceu, eu sunt dirigentele lui la clasa a 12-a. Intră la orele de online, se pregătește de examenul de Bacalauret. Este ok cu școală, este de 7-8.

I s-a pus o etichetă falsă după primul interviu, mulți copii s-ar pierde prima oară în fața camelor de luat vederi. Aceeași dezinvoltură o avea și la juniori. La Titu juca contra unor copii cu patru ani mai mari și era extrem de relaxat.

ADVERTISEMENT

Grupa de 2002 din care a făcut parte și Octavian Popescu a fost una foarte bună, mulți au făcut pasul în Liga 3, unul chiar a semnat cu Gaz Metan Mediaș”, a mai spus profesorul de la Grupul Școlar Agricol Nucet.


Știre inițială, 25 februarie, ora 11:07

Octavian Popescu a fost convocat în premieră sub tricolor, el urmând să joace pentru naționala U19 într-un meci amical cu Serbia.

ADVERTISEMENT

Interesant este că fotbalistul, considerat unul dintre cei mai talentați jucători la categoria lui de vârsta, nu a fost lăsat să se prezinte la precedentele convocări, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

Gigi Becali l-a adus la Academie pe fratele lui Octavian Popescu

După ce a anunțat că vrea milioane bune în viitor pe Octavian Popescu, Gigi Becali a decis să-l aducă în curtea sa și pe fratele mai mic al acestuia, Dani, care a efectuat deja primul antrenament la Academia celor de la FCSB.

Puștiul de 13 ani, adus ca și fratele său  de la Grupul Școlar Agricol Nucet, se va pregăti în continuare sub atenta îndrumare a tehnicienilor de la Academie și se va antrena cu formația U15 a roș-albaștrilor.

Dani Popescu evoluează tot ca extremă și poate juca pe ambele posturi, el impresionând prin tehnică, viteză și creativitate. Copilul este considerat un talent rar care trebuie bine șflefuit, fiind văzut de mulți chiar mai bun decât fratele său.

Deși a jucat doar 20 de meciuri în tricoul celor de la FCSB, Octavian Popescu, a oferit un interviu inedit în care a anunțat că în viitor își dorește să ajungă într-un campionat puternic al Europei și crede că cel mai bine i s-ar potrivi La Liga.

Tânărul fotbalist de doar 18 ani a recunoscut că mutarea la FCSB a fost una pe care și-a dorit-o, încă de pe vremea când era legitimat la Universitatea Craiova și de aceea nu a semnat prelungirea contractului cu oltenii.

Evoluțiile lui Octavian Popescu în tricoul FCSB-ului sunt lăudate de toată lumea, iar oficialii echipei din Bănie sunt foarte dezamăgiți că l-au scăpat din mână pe tânărul jucător. Ba mai mult, pierderea lui Popescu s-a lăsat cu amenzi.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,70 este cota pentru „PSF2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT