Fotbal international

Fratele lui Paul Pogba explică situaţia. “E la Manchester, dar vrea la Real Madrid!”

16.08.2019 | 14:49
Fratele lui Paul Pogba explica situatia E la Manchester dar vrea la Real Madrid

Matthias Pogba, fratele lui Paul Pogba, explică situaţia acestuia la momentul actual. Toată vara s-a vorbit despre plecarea campionului mondial de la Manchester United la Real Madrid, însă mai este puţin până când va cădea cortina şi peste perioada de mercato din Spania, la 2 septembrie se va întâmpla acest lucru şi situaţia este pe de departe de a fi rezolvată.

Fratele lui Paul Pogba explică situaţia jucătorului lui Manchester United

Paul Pogba a jucat în meciul de debut al noului sezon din Premier League în partida cu Chelsea, pe care oamenii lui Ole Gunnar Solskjaer au câştigat-o cu 4-0 acasă şi a fost unul dintre cei mai buni jucători dee la United. “Aceasta nu înseamnă că Paul nu vrea încă să plece la Real Madrid. Nu şi-a pierdut de tot speranţa că va reuşi acest lucru” a spus Matthias Pogba la una dintre emisiunile cu largă audienţă în Spania, El Chirunguito.

“Nu pot şi nimeni nu poate face acest lucru, faptul că Paul va mai fi pe 2 septembrie la Manchester. El vrea cu orice preţ la Real Madrid şi speră în continuare că mutarea se va putea face până în ultima zi. Madridul are nevoie la mijloc de un jucător ca Paul şi el are nevoie de o echipă de calibrul lui Real, aşa că ambele părţi vor, dar mai trebuie să vrea şi Manchester United.” – a spus Matthias Pogba.

Paul Pogba a jucat în meciul cu Chelsea dar îşi doreşte enorm să ajungă sub comanda lui Zinedine Zidane

Paul Pogba spune că indiferent unde joacă el caută să o facă foarte bine

Şi cel în cauză, adică Paul Pogba. a admis faptul că până pe 2 septembrie multe lucruri se mai pot petrece. “Desigur, se spun multe lucruri, dar asta nu înseamnă şi că tot ce se spune este adevărat. În cazul meu timpul va decide. Oricum, eu sunt acum aici, în Manchester. Îmi place să joc alături de coechipierii mei şi de fiecare dată vreau să câştig fiecare meci. Mereu îmi place să dau totul pe teren.

Îmi place să fiu cât se poate de bun de fiecare dată. Joc fotbal şi asta este ceea ce iubesc, de aceea dau maximul de fiecare dată. Până la 2 septembrie se mai pot întâmpla multe, însă de fiecare dată când voi fi pe teren, indiferent în tricoul cărei echipe, voi face tot ce este posibil ca să câştig acel meci.”

Tags: