Sport

Fratele lui Paul Pogba rămâne în arest! Autoritățile au refuzat eliberarea condiționată

Mathias Pogba, fratele mai mare al lui Paul, a rămas în arest, după ce autoritățile franceze au refuzat să-l elibereze condiționat.
05.10.2022 | 20:00
Fratele lui Paul Pogba ramane in arest Autoritatile au refuzat eliberarea conditionata
Fratele lui Paul Pogba rămâne în arest după ce și-a amenințat fratele cu arma. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Mathias l-a amenințat pe Paul cu arma și a ajuns în închisoare, în luna septembrie, alături de alte patru persoane.

Fratele lui Paul Pogba rămâne în arest după ce și-a amenințat fratele cu arma

Mathias Pogba și-a amenințat fratele cu arma și va rămâne în continuare în arest, după ce autoritățile franceze au decis că reprezintă un pericol pentru fratele său mai mic și pentru mama sa.

ADVERTISEMENT

În același timp, Paul Pogba și cu mama lui se află în protecția poliției franceze. Tot momentul s-a petrecut în luna septembrie, când mai mulți „prieteni” din copilărie ai lui Paul Pogba, împreună cu fratele său mai mare, i-au reproșat acestuia și l-au amenințat cu puști de asalt pentru că nu i-a ajutat financiar de-a lungul timpului.

Clipurile video au apărut treptat pe rețelele de socializare, în momentul în care Mathias Pogba se afla deja în închisoare:

ADVERTISEMENT

„Niște clipuri video ale inculpatului, precum și mai multe mesaje care conțin alte forme de presiune asupra lui Paul Pogba au fost publicate pe 23 septembrie prin intermediul conturilor de Tik Tok și Twitter pe care el le utilizează”.

„Aceste evenimente recente ridică semne de întrebare și mai serioase cu privire la implicarea lui și la intențiile sale față de reclamant și poziția sa în raport cu faptele pentru care a fost pus sub acuzare”, susțin investigatorii, citați de jurnaliștii de la Le Parisien.

ADVERTISEMENT
  • 32 de ani are Mathias Pogba

Mathias Pogba a jucat și el fotbal

Toți cei trei frați Pogba au jucat fotbal. Dacă Paul a ajuns un star al fotbalului mondial, Florentin a reușit să joace pentru echipe decente precum Saint-Etienne, Genclerbirligi sau Atlanta United, acesta având și 31 de selecții în naționala Guineei.

De cealaltă parte, Mathias Pogba nu a reușit să își găsească o echipă la care să se evidențieze, iar printre cele mai cunoscute cluburi la care a jucat se numără: Sparta Rotterdam, Patrick Thistle, Pescara și Racing Murcia.

ADVERTISEMENT

La fel ca și Florentin, Mathias a ales să joace pentru naționala Guineei, pentru care a strâns 5 selecții, fără să înscrie vreun gol.

  • 50.000 de euro este cota de piață a lui Mathias Pogba, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: