Fratele lui Pogba s-a bătut cu coechipierii! Scene incredibile în Turcia. Video

Sorin Dumitrescu   
în SuperLiga Turciei
07/05/2018, 17:05
Fratele lui Pogba s-a bătut cu coechipierii! Scene incredibile în Turcia. Video
Fratele lui Pogba, Florentin, a fost agresat de coechipieri

Florentin Pogba, fratele celebrului Paul Pogba de la Manchester United, s-a bătut cu coechiperiii săi de la Genclerbirligi! Scenele incredibile au avut loc spre finalul partidei din Superliga turcă Geneclerbirligi – Antalyaspor 0-1, disputată în weekendul anterior. Rezultatul aprope condamnă la retrogradare gruparea din Ankara, pentru că se află la cinci puncte de locul de salvare, cu două etape înainte de final!

Florentin Pogba joacă la Genclerbirligi, unde a ajuns în iarna lui 2018,  de la Saint Etienne. Nu a prins prea multe meciuri în tricoul roşu-negru al echipei din Ankara, doar 7 la număr, dar s-a aflat pe teren la partida cu Antalyaspor. La scorul de 0-1, în minutul 88, după ce a avut un schimb de replici cu un coechipier, Pogba a decis pur şi simplu să iasă de pe teren!

Fratele lui Pogba a ales să joace pentru Guineea

Reacţia jucătorului guineean i-a scos din minţi pe coechipieri. Aceştia au sărit la fundaşul de 27 de ani încă din momentul în care acesta a decis să iasă de pe teren şi scandalul a continuat la vestiar, presa turcă vorbinde despre o adevărată agresiune, dar nu precizează dacă a fost vorba de o agresiune verbală sau s-a trecut şi la violenţă fizică.

Şefii clubului au căutat să aplaneze conflictul, să muşamalizeze ce s-a petrecut între Pogba şi colegii lui, însă e clar că în urma acestui gest aventura lui Florentin Pogba în Turcia a luat sfârşit. Omul care după ce a jucat la U20 pentru Franţa a decis să reprezinte la seniori Guineea natală, spre deosebire de celebrul său frate de la United, care joacă pentru Franţa, se va întoarce la Saint Etienne în această vară.

 

Închide ×