News

Fratele lui Radu Mazăre dezvăluie cum a fost arestat fostul primar. În ce stare se află acum acesta

13.05.2019 | 21:27
Fratele lui Radu Mazăre dezvăluie cum a fost arestat fostul primar

Mihai, fratele lui Radu Mazăre, dezvăluie cum a fost arestat fostul primar al Constanței. De asemenea, bărbatul a vobit și despre situația prin care trece acum fostul edil, dar și cum de s-a ajuns la o asemenea situație. El susține că a ajuns după gratii din cauza unei afaceri pe care o are în Madagascar.

Fratele lui Radu Mazăre dezvăluie cum a fost arestat fostul primar

Mai exact, actualul consul al locului în care fostul primar a trăit fără griji ceva vreme a făcut în așa fel încât Radu Mazăre să ajungă după gratii din cauza unor căsuțe de pe plajă. „Această doamnă a devenit consul și, în postura în care este, își folosește statulul pentru a-și rezolva problemele personale pe care le are cu Radu Mazăre.

Fiul ei dorește să preia afacerea unde lucrează Radu. I-a și sunat pe angajați și i-a anunțat pe angajați că preia afacerea”, a povestit Mihai. Cât despre atitudinea pe care o are în fața problemelor din viața sa, fratele fostului edil declară că are o stare de spirit bună. „Sunt grele condițiile din arest, dar el se descurcă. Starea lui de spirit e bună”, a mărturisit Mihai.

Fratele lui Radu Mazăre dezvăluie cum a fost arestat fostul primar. În ce stare se află acum acesta
Mihai, fratele fostului edil, susține că Mazăre are o stare de spirit bună

Fostul primar al Constanței a fugit pe 30 decembrie 2017 și a cerut azil politic, punând plecarea sa pe seama presiunii politice

Fostul primar al Constanței a plecat din România și s-a stabilit în Madagascar după ce în România a fost acuzat de mai multe infracțiuni. Radu Mazăre a fugit pe data de 30 decembrie 2017 și a cerut azil politic, din cauza presiunii politice. Afaceristul a fost condamnat definitiv în luna februarie, în dosarul retrocedărilor fictive de terenuri de pe faleza din Constanța, la 9 ani de închisoare.

Totodată, Mazăre a fost condamnat la 9 ani și 10 luni de închisoare în dosarul ”Polaris”. De menționat este că sentința nu este definitivă și a fost dată după trei luni de amânări. Fostul edil este acuzat de abuz în serviciu, conflict de interese și luare de mită. În luna ianuarie, procurorii DNA au cerut 12 ani de închisoare în cazul lui Radu Mazăre, iar de atunci magistrații au amânat de mai multe ori decizia.