Fotbal international

Fratele lui Serge Aurier, fundașul lui Tottenham, a fost împușcat mortal în Franța. Ucigașul s-a predat poliției

15.07.2020 | 11:25
Fratele lui Serge Aurier fundasul lui Tottenham a fost impuscat mortal in Franta Ucigasul sa predat politiei
ADVERTISEMENT

Vești crunte pentru Serge Aurier, fundașul lui Tottenham. Cristopher, fratele său, a fost împușcat mortal în stomac, în Toulouse, Franța, în jurul orei 5 dimineața.

Trupul bărbatului a fost găsit de locatarii zonei în care s-a produs incidentul, care au alertat rapid poliția.

ADVERTISEMENT

Agresorul este necunoscut în continuare, fugind de la locul faptei, dar este dat în urmărire de poliția franceză.


UPDATE, 15 iulie, ora 11:26 / Un bărbat s-a prezentat, marţi seară, la comisariatul central de poliţie din Toulouse şi a fost reţinut, după ce a mărturisit uciderea lui Christopher Aurier, fratele fotbalistului Serge Aurier de la Tottenham.

ADVERTISEMENT

Conform L ‘Equipe, bărbatul s-a prezentat, în jurul orei locale 18.00, la secţia de poliţie, pentru a mărturisi că a ucis victima, a declarat o sursă de poliţie.


Știre inițială, 13 iulie

Fratele lui Serge Aurier, împușcat mortal

Fratele lui Serge Aurier, în vârstă de doar 26 de ani, a fost împușcat mortal în stomac, iar doctorii, deși au intervenit rapid și prompt, nu au mai putut să-l salveze.

ADVERTISEMENT

Momentul teribil s-a produs în jurul orei 5 dimineața, în Toulouse, Franța. Conform L’Equipe, care citează „La Depeche du midi”, agresorul a folosit cel puțin două gloanțe pentru a-l răpune pe Cristopher Aurier.

Și Cristopher Aurier juca fotbal

La fel ca și fratele său, Cristopher Aurier juca fotbal, dar nu la un nivel atât de înalt precum Serge, ci la nivel de amatori. El evolua pentru Toulouse Rodeo, o micuță formație din National 3, divizia 5.

ADVERTISEMENT

El împreună cu fratele său au fost crescuți de Lens, însă viața extrasportivă a sa nu l-a lăsat niciodată să devină un star al fotbalului, precum Serge, care a trecut de-a lungul timpului și la PSG.

Cei doi frați s-au născut și au copilărit în Coasta de Fildeș, dar au ajuns în Franța odată cu părinții săi, în speranța că vor găsi o viață mai bună, ceea ce s-a și întâmplat după ce Serge a reușit în cariera sa de fotbalist profesionist.

Serge Aurier a fost adus de Tottenham de la PSG în vara anului 2017, în schimbul sumei de 25.000.000 de euro.

În actualul sezon, Serge Aurier a jucat 39 de meciuri în toate competițiile pentru Tottenham, reușind să înscrie două goluri și să ofere opt pase decisive.

  • 16.000.000 de euro este cota de piață a lui Serge Aurier, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT