Life

Fratele lui Tzancă Uraganu, prima reacție după ce manelistul a ajuns la spital, bătut de foștii cumnați. De unde a pornit scandalul

Fratele lui Tzancă Uraganu a avut o primă reacție după ce manelistul a ajuns la spital, bătut de foștii săi cumnați.
01.11.2021 | 11:42
Fratele lui Tzanca Uraganu prima reactie dupa ce manelistul a ajuns la spital batut de fostii cumnati De unde a pornit scandalul
Fratele lui Tzancă Uraganu, prima reacție după ce manelistul a ajuns la spital, bătut de foștii cumnați. De unde a pornit scandalul. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Tzancă Uraganu a ajuns la spital după ce foștii săi cumnați l-au bătut în plină stradă, iar fratele lui a făcut primele declarații după acest incident. Acesta a vorbit despre starea de sănătate a manelistului.

Cântărețul a fost agresat de foștii cumnați în Germania. Iată cum se simte acum și care au fost motivele care au dus la o asemenea altercație.

ADVERTISEMENT

Fratele lui Tzancă Uraganu, prima reacție după ce manelistul a ajuns la spital

Fratele lui Tzancă Uraganu a avut prima reacție după ce cântărețul a ajuns pe mâna medicilor. El a fost bătut de foștii cumnați ai interpretului de manele pe străzile din Germania.

Miraj Tzunami a dezvăluit care este starea de sănătate a fratelui său. Foștii cumnați au sărit la bătaie în timp ce Tzancă proba o nouă mașină alături de partenera sa, Marymar.

ADVERTISEMENT

Patru indivizi l-au agresat fizic cu patru telescoape pe manelist. Acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă acum se simte mai bine, potrivit declarațiilor fratelui său. Acesta urmează să iasă în curând și să revină acasă.

Cântărețul a avut o cântare în Franța, apoi a mers în Germania pentru a concerta la un club. În timp ce își făcea un selfie cu o mașină, patru indivizi au apărut să-l bată.

ADVERTISEMENT

„L-au lovit în zona capului, la ochi, cu niște telescoape. A fost în spital, i-au făcut investigații, nu este în comă, mâine vine acasă, a plecat din spital pe picioarele lui, doar mie mi-a dat poze cu el, nu le pot da.

A zis că este bine, după care i-am sunat pe mama și pe tata. Spunem sărut mâna lui Dumnezeu că nu a murit. Are bodyguarzi, dar nu erau cu el, unul plecase acasă, el era cu un lăutar dar ăștia l-au urmărit, probabil a fost vândut de cineva și etc.

ADVERTISEMENT

Au atacat-o și pe Marymar, i-au dat și ei câțiva pumni, dar ea se simte bine. Ei aveau ce aveau cu el, el era căzut jos, s-au pus peste ei. Nici nu vreau să îmi imaginez că mă ia capul”, a declarat Miraj Tsunami la Antena Stars.

Care a fost motivul conflictului dintre Tzancă Uraganu și foștii săi cumnați

În continuare, Miraj Tsunami a vorbit despre motivele care au dus la un asemenea scandal între cântăreț și fratele Lambadei. Acesta susține că cei care l-au atacat pe manelist au probleme psihice și că au momente în care se bat chiar și între ei.

„Fratele Lambadei a fost cu niște indivizi, s-au văzut la față. Fratele Lambadei nu știu ce are cu el personal, are și el două femei, ar trebui să îl înțeleagă pe Tzancă. Fiecare dintre noi avem dreptul să ne facem viață, asta nu înseamnă că nu ne iubim soția, copilul și familia.

Omul ăsta l-a mai lovit o dată, i-a oprit mașina, i-a luat banii Lambadei. Data trecută, Tzancă a dat declarații că i-a luat ceasuri, mașini, dar văd că nu s-a luat nicio măsură până acum. Și văd că ăștia se tot țin de capul lui frate-miu.

Acum nu cred că i-au luat ceva, l-am bătut. Anul trecut i-au luat și nu s-a făcut nicio sesizare. Ea (nr. Lambada) nu este de acord cu familia ei, sunt niște inculți, sunt niște oameni în afara societății, sunt oameni cu probleme grave la cap, nu știu să facă decât răzbunări.

Fac și între ei. Sunt foarte zăpăcit, emoționat, ca frate… aseară nici nu am dormit. Acum legea să își facă dreptate, noi nu vrem să fim smardoi, noi suntem lăutari, noi cântăm, aducem bani la copiii noștri, eu plătesc la stat, eu sunt un om drept, să-și facă legea dreptate, cu Dumnezeu înainte”, a mai spus fratele lui Tzancă Uraganu.

ADVERTISEMENT