Sporturi

Fratele Mădălinei Manole a făcut un anunț copleșitor despre dispariția celor dragi

07.10.2020 | 14:17
Fratele Madalinei Manole a facut un anunt coplesitor despre disparitia celor dragi
ADVERTISEMENT

Fratele Mădălinei Manole a făcut public un anunț absolut copleșitor. Ruda regretatei cântărețe și-a pierdut recent și tatăl, din pricina luptei cu infecția de coronavirus.

Din acest motiv, Ion Manole, tatăl “fetei cu părul de foc”, a decedat după ce s-a aflat în stare gravă o perioadă din cauza bolii. Marcat de dispariția tuturor celor dragi, inclusiv a mamei sale, din urmă cu câțiva ani, fratele artistei a oferit câteva cuvinte dureroase.

ADVERTISEMENT

Mulți români au fost curioși despre cum se simte în prezent Marian, după astfel de provocări cu adevărat tragice de la viață. Bărbatul le-a adresat prietenilor virtuali mai multe cuvinte cu adevărat dureroase.

Marian, fratele Mădălinei Manole a făcut un anunț dureros despre ce i se întâmplă în prezent

Fratele Mădălinei Manole a anunțat cum se simte în momentul actual, la câteva săptămâni de la dispariția tatălui lor. Bărbatul a fost răpus de coronavirus la vârsta de 77 de ani, fiind confirmat de cadrele medicale și cu alte afecțiuni.

ADVERTISEMENT

Marian a făcut eforturi uriașe pentru a-l salva pe Ion Manole, fiind propusă chiar varianta transferului de la Ploiești, la o unitate medicală din Târgu-Mureș. Starea acestuia s-a deteriorat foarte repede, în doar câteva zile, iar familia a confirmat decesul la începutul lunii septembrie din 2020.

Devastat de durere, Marian Manole a detaliat într-o postare pe Facebook cât de dureroasă a fost dispariția rudelor sale. Eugenia Manole a murit pe data de 4 martie 2017, aceasta fiind bolnavă de cancer, o suferință cu care s-a luptat mulți ani.

ADVERTISEMENT

Suferința din familia lor pare să fi început odată cu vestea că Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor, chiar în momentul când împlinea 43 de ani.

Artista a fost găsită fără suflare în locuință și ulterior a fost stabilit că aceasta a înghițit o cantitate de pesticid ce i-a fost fatală. Acest gol din sufletul celor care au cunoscut-o nu pare să fi fost umplut nici acum, mai ales pentru fratele ei, Marian, care adesea postează în mediul online și poze din albumul lor de familie.

ADVERTISEMENT
Fratele Mădălinei Manole a făcut un anunț copleșitor despre dispariția celor dragi
Fratele Mădălinei Manole a anunțat că se simte copleșit de durerea pierderii celor dragi

”Mă întreabă lumea, prietenii: «Cum mă simt?, Cum sunt?!» Am să răspund, dar prin cuvintele unui mare actor, Keanu Reeves, pe care eu îl respect si care îmi place foarte mult! Durerea își schimbă înfățișarea, dar nu se termină niciodată. Oamenii au această părere greșită, că poți să treci peste si să spui, a trecut si mă simt mai bine! Se înșeală! Atunci când cei pe care îi iubești dispar, tu ești singur. Îmi lipsește să fiu parte din viața lor, iar ei să fie parte din a mea. Mă întreb adesea cum ar fi arătat prezentul dacă ei ar fi fost aici, ce am fi făcut împreună. Îmi lipsesc toate acele lucruri minunate care nu vor mai fi niciodată!”, a transmis Marian Manole, fratele regretatei artiste.

ADVERTISEMENT