Life

Fratele Mădălinei Manole, mesaj de pace pentru Petru Mircea: ”Dacă faci asta, nu mai amintesc de soția ta”

Marian, fratele regretatei Mădălina Manole, a făcut o postare neașteptată în ziua în care nepotul său a împlinit vârsta de 13 are. Are legătură cu Petru Mircea.
08.06.2022 | 23:36
Fratele Madalinei Manole mesaj de pace pentru Petru Mircea Daca faci asta nu mai amintesc de sotia ta
Marian Manole, solicitare surpriză pentru Petru Mircea. Ce i-a cerut fostului soț al Mădălinei Manole. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fratele artistei, care a decedat în urmă cu 12 ani, a transmis un mesaj de pace pentru fostul soț al artistei. Bărbatul a venit cu o solicitare surpriză având în vedere că în data de 14 iulie va fi comemorată regretata cântăreață.

Marian Manole, solicitare surpriză pentru Petru Mircea. Ce i-a cerut fostului soț al Mădălinei Manole

Marian Manole nu a reușit să aibă o legătură apropiată cu fiul regretatei sale surori, Mădălina. Bărbatul nu a văzut cum crește nepotul său, care a împlinit 13 ani și pe care-și dorește foarte mult să-l vadă în realitate.

ADVERTISEMENT

Acesta este motivul pentru care a făcut o postare ieșită din comun pe rețelele de socializare, acolo unde înainte îi urase un sincer și călduros „La mulți ani!” lui Petru Mircea Junior care a devenit un adolescent în toată regula.

Se pare că fratele Mădălinei Manole este dispus să cadă la pace și să lase în urmă trecutul numai pentru a-și cunoaște nepotul. De asemenea, Marian vrea ca băiatul să aibă o relație apropiată cu fiul său, Mihai.

ADVERTISEMENT

„Puiucule, hai să ne întâlnim cu băieții noștri pe 14 iulie la mormânt, o comemorăm pe soția ta, sora mea, și cu ocazia asta se cunosc și verii! S-a dus pandemia! Poți veni cu Petru Jr. ca să-l cunoască și Mihai!

Uite, dacă faci asta, renunț la Facebook, Insta și Tiktok și nu mai amintesc de soția ta, casa ta și copilul tău în veci! Amin!”, a scris fratele Mădălinei Manole pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Marian Manole și Petru Mircea, în conflict de ani buni

Petru Mircea nu-i mai permite fostului său cumnat să intre în contact cu fiul său, deși fratele regretatei cântărețe a încercat în repetate rânduri să-l vadă. Mai mult decât atât, nu are voie nici să-i ofere cadouri de ziua lui de naștere.

În urmă cu ceva vreme Marian Manole povestea că este blocat pe telefon de fostul soț al artistei. Cei doi sunt într-un conflict care a pornit imediat după moartea vedetei, care s-a sinucis când a împlinit 43 de ani.

ADVERTISEMENT
Tags: