Life

Fratele Mădălinei Manole, noi acuzații la adresa lui Petru Mircea: ”Ia-ți mama de mână”

22.02.2021 | 19:10
Fratele Madalinei Manole noi acuzatii la adresa lui Petru Mircea Iati mama de mana
Fratele Mădălinei Manole, noi acuzații la adresa lui Petru Mircea: ”Ia-ți mama de mână”. Sursa foto: ciao. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Marian, fratele regretatei cântărețe Mădălina Manole, lansează noi acuzații dure la adresa fostului soț al artistei, Petru Mircea. Bărbatul l-a îndemnat pe fostul partener de viață al artistei să meargă mai des la Biserică. 

Revolta rudei solistei, care s-a sinucis în urmă cu mai bine de 10 ani, vine după ce Petru Mircea ar fi declarat că vedeta a recurs la blesteme materne pentru a-și pune capăt zilelor. La auzul acestor vorbe Marian Manole a luat foc și a venit cu o replică usturătoare.

ADVERTISEMENT

Fratele regretatei ”fete cu părul de foc” i-a transmis fostului soț al Mădălinei Manole să-și ia mama de mână și să meargă la Biserică pentru a se ruga pentru iertarea păcatelor, fiind convins că minte foarte mult în legătură cu moartea cântăreței.

Marian Manole, replică acidă la adresa fostului soț al Mădălinei Manole

„Familia mea! Cu 16 ani în urmă! Covidul de la Otopeni care stă acum în casa ei spunea după moartea ei că Mădălina s a sinucis pentru că ar fii avut făcute blesteme materne! Adică, mama și a blestemat fiica!!!

ADVERTISEMENT

Mama și bunica noastră!! Cele doua icoane sfinte ale Mădălinei! Petrică minciunică, ia-ți mama de mână și mergeți la biserică pentru iertarea păcatelor voastre!”, a scris Marian Manole pe Facebook, în dreptul unei imagini în care apare alături de Mădălina și părinții lor.

Marian Manole nu poate trece peste moartea neașteptată a vedetei, despre care crede că nu s-a sinucis. Familia regretatei soliste de muzică ușoară este convinsă că artista a fost ucisă de partenerul ei de viață, Petru Mircea, în grija căruia a rămas copilul lor.

ADVERTISEMENT

Băiețelul avea numai un an când celebra sa mamă a intrat în depresie severă și și-a pus capăt zilelor. Mădălina Manole a lăsat în urma sa multă durere și un bilet de adio prin care mărturisea gestul necugetat pe care l-a făcut în ziua în care împlinea 43 de ani.

„Crezi că aș fi fericit dacă într-o bună zi justiția îi va face dreptate Mădălinei și îl va judeca? Crezi că m-aș bucura dacă ar înfunda pușcăria? Niciodată! Aș fi mai dezamăgit! Pe Mădălina n-o mai aduce nimeni înapoi! Nici pe părinții mei! Și nici fericirea familiei mele! 

ADVERTISEMENT

Singurul lucru pe care îl vreau este să dispară «stigmatul» ăsta de sinucigașă care i-a fost pus! În rest, Petru Mircea ar trebui să-și ducă crucea în libertate, dar să-l apese greu!  Să simtă și el durerea! Și să-și crească copilul! Copilul Mădălinei!”, declara recent Marian Manole pentru click.ro.

ADVERTISEMENT