Life

Fratele Mădălinei Manole, noi acuzații la adresa lui Petru Mircea: „Puiucule, se alege praful de cavoul familiei tale”

31.03.2021 | 10:40
Fratele Madalinei Manole noi acuzatii la adresa lui Petru Mircea Puiucule se alege praful de cavoul familiei tale
Fratele Mădălinei Manole, noi acuzații la adresa lui Petru Mircea: „Puiucule, se alege praful de cavoul familiei tale” Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fratele Mădălinei Manole continuă scandalul cu Petru Mircea, soțul regretatei artiste, căruia îi aduce noi acuzații, pe motiv că ar fi iresponsabil. La aproape 11 ani de la moartea subită a cântăreței, cei doi bărbați nu au încetat cu vorbele grele. 

Marian suferă cumplit după moartea surorii lui și nu pierde nicio ocazie de a-l acuza pe cumnatul său de sinuciderea Mădălinei Manole, găsită fără suflare în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. Dispariția ei a provocat multe controverse în familie și nu par să înceteze prea curând.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, Marian Manole îl acuză pe Petru Mircea că nu se ocupă deloc de mormântul soției lui, care arată neîngrijit de luni bune.

Fratele Mădălinei Manole, noi acuzații la adresa lui Petru Mircea: „Puiucule, se alege praful de cavoul familiei tale”

Marian Manole nu poate trece peste decesul iubitei sale surori și continuă să-i aducă reproșuri lui Petru Mircea, cumnatul lui, pentru că acesta nu ar avea grijă de mormântul cântăreței, lucru care se întâmplă de mai multe luni.

ADVERTISEMENT

„Mă duc la cimitir acum vreo trei săptămâni în urmă,la Mădălina, la mormânt și uitați cum am re… găsit! Ca la Craciun! Zic regăsit pentru că asta văd săptămânal de anul trecut până acum! Speram să vină în ianuarie, în februarie, să facă curățenie,dar,ioc! Probabil că vine înainte de Paște! Este prea ocupat cu educația nepotului nostru, să l credem!

(…) Puiucule, se alege praful de cavoul familiei tale, cum îți place să spui! Jumătatea ta pereche,din mormânt,se răsucește! În încheiere,vreau să scriu două versuri ale unei contemporane cu Mădălina, cu noi, care mi-au deschis apetitul de poezie! Citez: ‘șapte lanțuri și o catușe, ce te aș vrea legat de ușe’!”, a scrie Marian Manole pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Fratele Mădălinei Manole nu este lăsat să-și vadă nepotul

Marian Manole este revoltat pentru că nu este lăsat să-și vadă nepotul, după ce a fost, în urmă cu câteva zile, la casa în care a trăit regretata artistă. Acesta l-a luat și pe fiul său cu el, însă Petru Mircea nu l-a lăsat și i-a spus că băiatul lui este plecat la un prieten.

„M-a refuzat categoric! Vehement! I-am spus respectuos că eu mă voi retrage, să lase copiii să intre și să-și întâlnească vărul! A spus că Petru jr este la un prieten în vizită! Aveam de gând să mai stăm și să așteptăm, l-am rugat să îl sune! Putea să îl sune pe Pui mic! Nu a dorit!”, a mai scris fratele Mădălinei Manole.

ADVERTISEMENT

Marian Manole îl acuză pe cumnatul să de soarta pe care a avut-o artista, fiind convins că el a adus-o în pragul depresiei și, în cele din urmă, la sinucidere. Mădălina Manole a fost găsită fără suflare în ziua de 14 iulie 2020 la casa din Otopeni, chiar de ziua ei de naștere, când ar fi împlinit 43 de ani.

Petru Mircea, soțul ei, și-a crescut singur fiul, pe Petru jr., și nu l-a lăsat să ia legătura cu rudele artistei, nici măcar în ziua de astăzi. Fiul lui și al Mădălinei Manole avea doar un an când mama lui și-a pus capăt zilelor.

ADVERTISEMENT