Life

Fratele Mădălinei Manole, noi acuzații la adresa lui Petru Mircea: „Puiucule, se alege praful de cavoul familiei tale”

31.03.2021 | 10:40
Fratele Madalinei Manole noi acuzatii la adresa lui Petru Mircea Puiucule se alege praful de cavoul familiei tale
Fratele Mădălinei Manole, noi acuzații la adresa lui Petru Mircea: „Puiucule, se alege praful de cavoul familiei tale” Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fratele Mădălinei Manole continuă scandalul cu Petru Mircea, soțul regretatei artiste, căruia îi aduce noi acuzații, pe motiv că ar fi iresponsabil. La aproape 11 ani de la moartea subită a cântăreței, cei doi bărbați nu au încetat cu vorbele grele. 

Marian suferă cumplit după moartea surorii lui și nu pierde nicio ocazie de a-l acuza pe cumnatul său de sinuciderea Mădălinei Manole, găsită fără suflare în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. Dispariția ei a provocat multe controverse în familie și nu par să înceteze prea curând.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, Marian Manole îl acuză pe Petru Mircea că nu se ocupă deloc de mormântul soției lui, care arată neîngrijit de luni bune.

Fratele Mădălinei Manole, noi acuzații la adresa lui Petru Mircea: „Puiucule, se alege praful de cavoul familiei tale”

Marian Manole nu poate trece peste decesul iubitei sale surori și continuă să-i aducă reproșuri lui Petru Mircea, cumnatul lui, pentru că acesta nu ar avea grijă de mormântul cântăreței, lucru care se întâmplă de mai multe luni.

ADVERTISEMENT

„Mă duc la cimitir acum vreo trei săptămâni în urmă,la Mădălina, la mormânt și uitați cum am re… găsit! Ca la Craciun! Zic regăsit pentru că asta văd săptămânal de anul trecut până acum! Speram să vină în ianuarie, în februarie, să facă curățenie,dar,ioc! Probabil că vine înainte de Paște! Este prea ocupat cu educația nepotului nostru, să l credem!

(…) Puiucule, se alege praful de cavoul familiei tale, cum îți place să spui! Jumătatea ta pereche,din mormânt,se răsucește! În încheiere,vreau să scriu două versuri ale unei contemporane cu Mădălina, cu noi, care mi-au deschis apetitul de poezie! Citez: ‘șapte lanțuri și o catușe, ce te aș vrea legat de ușe’!”, a scrie Marian Manole pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Fratele Mădălinei Manole nu este lăsat să-și vadă nepotul

Marian Manole este revoltat pentru că nu este lăsat să-și vadă nepotul, după ce a fost, în urmă cu câteva zile, la casa în care a trăit regretata artistă. Acesta l-a luat și pe fiul său cu el, însă Petru Mircea nu l-a lăsat și i-a spus că băiatul lui este plecat la un prieten.

„M-a refuzat categoric! Vehement! I-am spus respectuos că eu mă voi retrage, să lase copiii să intre și să-și întâlnească vărul! A spus că Petru jr este la un prieten în vizită! Aveam de gând să mai stăm și să așteptăm, l-am rugat să îl sune! Putea să îl sune pe Pui mic! Nu a dorit!”, a mai scris fratele Mădălinei Manole.

ADVERTISEMENT

Marian Manole îl acuză pe cumnatul să de soarta pe care a avut-o artista, fiind convins că el a adus-o în pragul depresiei și, în cele din urmă, la sinucidere. Mădălina Manole a fost găsită fără suflare în ziua de 14 iulie 2020 la casa din Otopeni, chiar de ziua ei de naștere, când ar fi împlinit 43 de ani.

Petru Mircea, soțul ei, și-a crescut singur fiul, pe Petru jr., și nu l-a lăsat să ia legătura cu rudele artistei, nici măcar în ziua de astăzi. Fiul lui și al Mădălinei Manole avea doar un an când mama lui și-a pus capăt zilelor.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Recalcularea pensiilor, o mare problemă. Cine va trebui să plătească din buzunar
Recalcularea pensiilor, o mare problemă. Cine va trebui să plătească din buzunar
Dana Nălbaru a făcut anunțul despre relaţia cu Dragoș Bucur și familia ei....
Dana Nălbaru a făcut anunțul despre relaţia cu Dragoș Bucur și familia ei. Cum au reacționat fanii de pe rețele
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită