Life

Fratele Mădălinei Manole, topit de dorul nepotului: ”Am fost blocat pe telefon”

11.03.2021 | 11:32
Fratele Madalinei Manole topit de dorul nepotului Am fost blocat pe telefon
ADVERTISEMENT

Marian, fratele regretatei cântărețe Mădălina Manole, este topit de dorul nepotului pe care nu a mai apucat să-l vadă de la moartea artistei. Bărbatul susține că a fost blocat pe toate căile pe Petru Mircea, fostul soț al „fetei cu părul de foc”. 

Fratele solistei care s-a sinucis în urmă cu mai bine de 1o ani a făcut tot posibilul să-și vadă nepotul, părinții săi stingându-se din viață fără a mai avea această șansă. Marian Manole a fost respins de fiecare dată când a vrut să-l întâlnească pe băiatul surorii sale.

ADVERTISEMENT

Petru Mircea nu a ținut nicio secundă legătura cu familia fostei sale soții, acesta fiind acuzat că a contribuit la moartea solistei. Acesta este și motivul principal pentru care Marian nu l-a mai văzut pe fiul Mădălinei Manole de ani buni.

Fratele Mădălinei Manole, noi acuzații la adresa lui Petru Mircea

Marian Manole spune că fiul său i-a scris lui Petru Mircea, acesta fiind de acord ca băieții să se vadă când se vor mai liniști apele în contextul pandemiei de coronavirus. În caz contrar, fratele regretatei artiste susține că va merge la poarta casei acestuia.

ADVERTISEMENT

„Nu l-am mai văzut pe fiul Mădălinei de când a murit sora mea. Eu nu pot vorbi cu copilul Mădălinei pentru că toate căile de acces îmi sunt închise, am fost blocat pe telefon. F

iul meu i-a scris lui Petru că vrea să își vadă verișorul, iar el a fost de acord, doar că vor mai amâna întâlnirea, din cauza pandemiei. Trăiesc cu speranța că o să îmi văd totuși nepotul, până când voi muri.

ADVERTISEMENT

Însă, sunt hotărât ca, până de Paște, să îl iau pe fiul meu și să mă duc la poarta lor, poate îmi văd nepotul”, a declarat fratele Mădălinei Manole, notează impact.ro.

Marian a lansat noi acuzații la adresa lui Petru Mircea și chiar s-a arătat revoltat ca acesta și-a refăcut viața sentimentală. Se pare că actuala soție locuiește în casa în care Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor, lucru care nu este deloc pe placul rudelor solistei.

ADVERTISEMENT

„Știu că Petru s-a însurat în vara anului trecut. Asta am auzit de prin vecini că își duce nevasta la serviciu, dimineața pe la 7.00-8.00, cu mașina. Eu nu știu cum poate acea femeie să stea în casa surorii mele, să doarmă în patul ei?”, a mai adăugat Marian.

ADVERTISEMENT
Tags: