Fratele Oanei Cuzino, dat pe mîna procurorilor militari!

Colonelul doctor Dragoş Cuzino este comandantul Institutului Medico-Militar din Bucureşti şi a fost unul din profesorii studentei-erou Aura Ion, însă numele fratelui vedetei TV a apărut într-un...
17.09.2014 | 09:26
Fratele Oanei Cuzino dat pe mina procurorilor militari

Colonelul doctor Dragoş Cuzino este comandantul Institutului Medico-Militar din Bucureşti şi a fost unul din profesorii studentei-erou Aura Ion, însă numele fratelui vedetei TV a apărut într-un scandal de proporţii, presărat cu acuzaţii grave.

În ultimile perioadă, numele acestuia a fost implicat într-un scandal iscat la vârful structurii care coordonează medicina militară. Mai exact, fostul director-comandant al Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila”, colonelul medic Aurelian-Emil Ranetti a înaintat, urmare a înlocuirii sale din funcţie, o plângere penală pe numele mai multor ofiţeri de grad înalt, printre care şi colonelul doctor Dragoş Cuzino, fratele vedetei TV Oana Cuzino. În luna iunie, magistraţii militari au declinat “competenţa soluţionării plângerii formulată de Ranetti Aurelian Emil (…) persoane vizate fiind general de brigadă medic Sîrbu Ioan, colonel medic Cuzino Dragoş şi civil Popescu Răzvan în favoarea Curţii de Apel Bucureşti”, acolo unde, în cele din urmă, dosarul a fost închis.

“Este o pierdere imensă a noastră”

Colonelul Dragoş Cuzino a fost unul din profesorii Aurei Ion, studenta dispărută în tragedia aviatică din Munţii Apuseni. “Este o pierdere imensă a noastră, a medicilor militari in primul rând. Medicina a pierdut o studentă eminentă, o studentă care şi-a dorit încă din copilarie să înveţe şi să practice profesia de medic şi mai târziu să îmbrace haina militară. Ca dovadă că a fost o studenta devotată, iată că se afla alături de unii dintre cei mai buni medici, în acest echipaj medical, şi a fost implicaţi în tragedia în care şi-a pierdut viaţa. Mi-a fost studentă. A învăţat excepţional”, declara Cuzino după accident.

Sursa: spynews.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!