Sport

Fratele unui fost fotbalist de la CFR Cluj, reținut pe aeroportul din Charleroi. A dormit printre refugiați

27.03.2019 | 16:13
Stojan Vranjes, fostul fotbalist al CFR-ului. Fratele său Ognjen Vranjes a fost reținut pe aeroportul din Charleroi

Ognjen Vranjes, fratele lui Stojan Vranjes, fost fotbalist de la CFR Cluj și Pandurii Târgu Jiu, a fost reținut pe aeroportul din Charleroi și a fost transportat de Oficiul pentru străini la Steenokkerzeel, acolo unde a dormit o noapte printre refugiați.

Fratele unui fost fotbalist de la CFR Cluj, reținut pe aeroportul din Charleroi

Fundașul celor de la Anderlecht Burxelles, echipă la care au evoluat și Nicolae Stanciu și Alex Chipiu, a fost reținut de poliția de frontieră deoarece avea permisul de ședere în Belgia expirat. Ognjen Vranjes a rămas o singură noapte în spatele gratiilor.

Oficiul pentru străini din Belgia a decis să îl lase pe Ognjen Vranjes, fratele fostului fotbalist de la CFR Cluj și Pandurii Târgu Jiu, să plece după ce a obținut informațiile necesare privind legalitatea prezenței acestuia în Belgia.

Ognjen Vranjes, fotbalistul lui Anderlecht

Stojan Vranjes a jucat pentru CFR Cluj în perioada februarie 2012 – iunie 2012

Ognjen a fost reținut pe aeroportul din Charleroi în momentul în care dorea să revină în Belgia pentru a-și relua pregătirile alături de Anderlecht. Fundașul bosniac în vârstă de 29 de ani a fost cumpărat de gruparea din Burxelles cu 3,5 milioane de euro de la AEK Atena și are contract până în iunie 2022 cu echipa la care a evoluat și Nicolae Stanciu.

În vârstă de 32 de ani, Stojan Vranjes, fostul jucător de la CFR Cluj, se află sub contract cu FK Boac Banja Luka, formație la care a ajuns în ianuarie 2019. Mijlocașul central a jucat pentru campioana României în perioada februarie 2012 – iunie 2012, iar pentru Pandurii Târgu Jiu între ianuarie 2010 – iunie 2012.