Premier League

Frați gemeni, adversari în Premier League! S-a întâmplat la partida Cardiff – Newcastle

18.08.2018 | 17:01
Frati gemeni adversari in Premier League Sa intamplat la partida Cardiff  Newcastle

Frați gemeni, adversari în Premier League! S-a întâmplat la partida Newcastle – Cardiff din prima etapă a noului sezon. Astfel, Josh Murphy a evoluat încă din primul minut pentru ehipa galeză. În repriza secundă, în minutul 70 a intrat pe teren și Jacob Murphy, nimeni altul decât fratele său geamăn. Nu e o premieră în prima liga engleză de fotbal – și frații Michael și Will Keane au jucat unul împotriva celuilalt. Cei doi frați Murphy au evoluat împreună pentru Norwich, dar Jacob a dat lovitura și a semnat un contract de 12 milioane de lire sterline cu Newcastle. Nu a mai durat mult și Josh a plecat și el la Cardiff, de asemenea pentru o sumă frumoasă, 11 milioane de lire.

Frați gemeni, adversari în Premier League! Cei doi la costum
Frați gemeni, adversari în Premier League! Cei doi au evoluat în partida Cardiff – Newcastle

Înainte să se întâlnească în Premier League, cei doi au recunoscut că n-au mai jucat niciodată unul împotriva celuilalt. “N-am jucat niciodată împotriva lui așa că o să fie chiar ciudat să fiu nevoit să-i fac un tackling. Vorbim în fiecare zi la telefon, dar acum suntem adulți și trebuie să ne îndeplinim sarcinile la job. Vom schimba tricourile la finalul partidei. Sau poate la pauză când vom schimba și echipele. Josh a încercat să facă un pariu cu mine legat de care dintre noi va înscrie cele mai multe goluri, dar eu nu le am cu pariurile. Nu trebuie să pariem pe așa ceva, eu sper să avem amândoi un sezon bun. Probabil că fiecare echipă va spune că îl are pe fratele mai bun, sunt pregătit și pentru așa ceva.”, a declarat Jacob înaintea partidei

Frați gemeni, adversari în Premier League!

Partida Cardiff – Newcastle, prima din runda a doua din Premier League, s-a terminat 0-0, dar oaspeții au avut o șansă imensă de a pleca cu toate cele trei puncte. Elevii lui Rafael Benitez au ratat un penalty în minutul 90+6 prin Robert Kenedy. Newcastle a evoluat în inferioritate numerică de la mijlocul reprizei secunde, după eliminarea lui Isaac Hayden.

Fără îndoială, meciul-vedetă al etapei este Chelsea – Arsenal, programat sâmbătă seara, în direct la Eurosport. Trupa de pe Stamford Bridge a început excelent noul sezon în campionat şi a izbutit o victorie cu 3-0 pe terenul celor de la Huddersfield, într-un meci în care Kante, Jorginho şi Pedro au înscris pentru echipa londoneză. Arsenal a avut parte de un joc mult mai dificil în runda inaugurală şi a fost învinsă cu 2-0 de Manchester City, campioana en-titre, chiar pe Emirates. Premier League live continuă duminică. De la 15:30 este live stream pe Telekom Sport 1 duelul Manchester City – Huddersfield, iar de la ora 18:00, pe Telekom Sport 2 se joacă Brighton – Manchester United.

Premier League etapa 1 – Program, rezultate și scoruri in Anglia

S 14:30 Cardiff – Newcastle
S 17:00 Everton – Southampton
S 17:00 Leicester – Wolves
S 17:00 Tottenham – Fulham
S 17:00 West Ham – Bournemouth
S 19:30 Chelsea – Arsenal
D 15:30 Burnley – Watford
D 15:30 Man City – Huddersfield
D 18:00 Brighton – Man United

Clasament Anglia etapa 2. Cum stau până acum echipele din Premier League

Liverpool a început perfect noul sezon din Premier League, cu o victorie clară în fața lui Crystal Palace, scor 4-0. Victorii au mai obținut Chelsea, Manchester City, Manchester United sau Tottenham. Vezi  clasament Premier League.

2 frați gemeni au fost adversari în Premier League