Carousel hot news

Borcea şi Giovani, PĂZIŢI ca ULTIMII INFRACTORI!

Regimul închis de care au parte condamnaţii din Dosarul Transferurilor presupune o serie de măsuri care îi vor chinui psihic pe cei şapte condamnaţi care au primit această decizie....
02.04.2014 | 00:08
Borcea şi Giovani, PĂZIŢI ca ULTIMII INFRACTORI!

Regimul închis de care au parte condamnaţii din Dosarul Transferurilor presupune o serie de măsuri care îi vor chinui psihic pe cei şapte condamnaţi care au primit această decizie.

Sentinţa oferită de Comisia Penitenciarelor, care a decis ca şapte din cei opt condamnaţi în cel mai mare proces al fotbalului românesc să aibă regim închis în spatele gratiilor, prevede o listă lungă de libertăţi sistate. În primul rînd, toţi cei incluşi în această listă, Ioan şi Victor Becali, Cristi Borcea, Mihai Stoica, George Copos, Gigi Neţoiu şi Gheorghe Popescu, nu vor putea avea mai mult de o singură oră pe zi să iasă afară, restul zilei urmînd să îşi desfăşoare activitatea în spatele gratiilor. Însă sistarea orelor de plimbare în curtea închisorii nu e singurul lucru care o să stîrnească nemulţumire şi nervi celor şapte condamnaţi.

Păziţi şi la baie! “Reprezintă grad mare de risc!”

Sursele din cadrul Penitenciarului Poarta Albă au dezvăluit pentru FANATIK.RO că, de la sentinţa oferită de Comisia Penitenciarelor, deţinuţii sînt păziţi în permanenţă de un gardian, lucru care se va întîmpla, cel mai probabil, şi după transferul acestora la cel din Slobozia. Starea alarmantă este cauzată de pericolele pe care le reprezintă aceştia în rîndul deţinuţilor. “Faptul că sînt persoane publice nu a contat în modul în care au fost judecaţi, dar conducerea trebuie să fie atentă pentru a nu se crea probleme inutile. Tocmai din acest motiv lor li s-au pus gardieni care să îi pazească şi la baie, nu vor face nici o mişcare fără să fie sub protecţia şi, totodată, supravegherea gardienilor. Acelaşi tratament, poate chiar mult mai drastic, îl vor avea şi la Slobozia sau unde vor fie ie mutaţi”, au dezvăluit surse din cadrul Penitenciarului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri