Fotbal intern

Frații Becali, învinuiți pentru faptul că Rădoi a ratat transferul la Inter: „Să vezi ce-i fac”

03.04.2019 | 15:29
Fratii Becali invinuiti pentru faptul ca Radoi a ratat transferul la Inter Sa vezi cei fac

Transferul lui Mirel Rădoi în lumea arabă, deși a avut mai multe oferte de la cluburile mari din occident, a rămâs un mister pentru microbiștii români. Cu toate acestea, fostul internațional român Alin Stoica crede că știe cine a fost de vină pentru faptul că actualul selecționer al României U21 nu a ajuns să se impună în fotbalul mare. Stoica îi arată cu degetul pe cei doi impresari ai lui Rădoi, Giovanni și Victor Becali.

Mirel Rădoi nu a ajuns la Inter din cauza fraților Becali

Jose Mourinho s-a arătat interesat să îl aducă pe Mirel Rădoi la Inter Milano, în perioada în care i-a preluat pe nerazzurri. Transferul nu s-a materializat însă din cauza celor doi impresari: „Eu acum mi-am dat seama şi de ce Rădoi nu a ajuns pe la Inter. Că mi-a zis unul (n.r. dintre fraţii Becali) când au rupt contractul cu el: Să vezi, Aline, ce-i fac lui Rădoi! Fii atent! Uite, Rădoi.”

„Au rupt contractul cu el. Să nu mai spună lumea că Rădoi a jucat pe unde a jucat. Rădoi era jucător de Inter, de Milan. Asta înseamnă să faci rău în viaţă, apropo de copii şi de tineri care au talent. Să nu-şi bată joc de ei!” , a declarat Alin Stoica la GSP Live.

Mirel Rădoi a plecat de la Steaua în 2008
Mirel Rădoi a plecat de la Steaua în 2009

Alin Stoica povestește și cum a ratat el transferal la Manchester City

Alin Stoica a evoluat timp de șase ani la Anderlecht, între 1996 şi 2002, iar în finalul contractului său cu belgienii a primit o ofertă de la Manchester City. El susține că mutarea a picat tot din cauza celor doi impresari: “S-a terminat totul când trebuia să merg la Manchester City, m-a vrut Kevin Keegan, iar acei bişniţari – erau doi fraţi – au vrut bani pentru ei. Era şi Ronny Rosenthal (n.red. – fostul jucător al lui Liverpool) şi erau trei impresari, nu au putut să ia toţi trei bani.”

„Atunci m-aş fi suit în avion şi plecam. Intrasem în ultimele şase luni cu Anderlecht. Era oferta concretă, la prânz trebuia să ne suim în avion, iar seara (cei de la City) auziseră ceva de mine. “Bă, dă-o-ncolo!” Auziseră în patru-cinci ore. Moral, am ajuns. Pentru că trebuia să ajung acolo”, a mai povestit Alin Stoica.

  • 13 selecții a avut Alin Stoica la naționala României
  • 67 selecții și 2 goluri a strâns Mirel Rădoi pentru tricolori
Tags: