Cele mai citite

Video. Fraţii Bryan, trofeul 37 de Masters al carierei! Deşi au pierdut “cel mai frumos punct din istoria tenisului la dublu”

Bob şi Mike Bryan au scris o npuă pagine din istoria tenisului. Cei doi gameni americani, 39 de ani, s-au impus în finala de la Miami. Trofeul 37 de Masters pentru ei.
01.04.2018 | 23:41
Video. Fraţii Bryan, trofeul 37 de Masters al carierei! Deşi au pierdut

Bob şi Mike Bryan s-au impus în proba de dublu masculin la Miami după o finală câştigată cu Rublev / Khachanov, scor 4-6, 7-6 (5), 10-4. Pentru cei doi americani, acesta este al 37-lea titlu de Masters câştigat în carieră.

A fost o victorie obţinută cu mari emoţii de americani, dar cel mai frumos punct al partidei a fost trecut în dreptul ruşilor. În setul doi, înainte de a se ajunge în tiebreak, Rublev şi Khachanov au câştigat un punct despre care tennisworldusa a scris că este cel mai frumos din istoria probei de dublu.

Pentru Bob şi Mike Bryan, ajunşi la 39 de ani, a fost cel de-al cincilea titlu câştigat la Miami de-a lungul carierei. “Acesta a însemnat ceva mai mult pentru noi decât precedentele”, au recunoscut cei doi gemeni la final.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri