BOOM! Mititelu e dărîmat! CraiOlguţa îi ia PERLELE!

Patronul promovatei (deocamdată doar sportiv) CS U Craiova, Mihai Rotaru, a făcut în ultimele zile mai multe schimbări în staff-ul administrativ şi cel tehnic al echipei susţinute (şi) de...
12.06.2014 | 00:05
BOOM Mititelu e darimat CraiOlguta ii ia PERLELE
ADVERTISEMENT

Patronul promovatei (deocamdată doar sportiv) CS U Craiova, Mihai Rotaru, a făcut în ultimele zile mai multe schimbări în staff-ul administrativ şi cel tehnic al echipei susţinute (şi) de Primăria din Bănie. Astfel, după ce l-a numit antrenor principal pe Jerry Gane, în locul lui Gabi Balint, “alb-albaştrii” îşi vor canaliza acum eforturile pentru transferurile de jucători. Din actualul lot vor pleca mai mulţi fotbalişti. FANATIK.RO a aflat că oficialilii celor de la CS U au ţinut cont de sfatul lui Ilie Balaci, care a spus că tînărul club poate să atragă lumea la stadion doar dacă va avea în echipă mai mulţi jucători olteni, şi lucrează intens la transferurile unor astfel de fotbalişti, după ce a pus un oltean în funcţia de antrenor!

P: Pariaza la Cupa din 2014 cu Unibet! Bonus de 150 RON la inregistrare!

“Voi încerca să îl conving pe Mihai Costea să vină la CS U”

Surse din anturajul “CraiOlguţei” ne-au dezvăluit că omul care se va implica serios de acum în transferurile unor jucători olteni la CS U este Silvian Cristescu. Fostul căpitan al Universităţii Craiova are în cap o mega-lovitură pe piaţa fostbalistică din Oltenia. FANATIK.RO a aflat că apropiatul grupării din Bănie, aşa cum îi place să i se spună, îş doreşte la CS U pe Mihai Costea.

ADVERTISEMENT

Este adevărat, o să vorbesc cu Mihai Costea să vină la CS U. Sînt sigur că şi Jerry îl doreşte, deoarece el l-a mai dorit şi la Corona Braşov. Voi vorbi cu Mihai în calitate de prieten al lui Jerry. Eu l-am mai propus şi antrenorilor care au fost înainte la CS U pe Mihai, dar transferul nu s-a putut face din diferite motive, sper să îl reuşim acum”susţine Cristescu.

Îl vor în atac şi pe Florin Costea! Jucătorul, însă, ezită

Oltenii doresc chiar mai mult: vor să dea o lovitură dublă prin aducerea ambilor fraţi, respectiv şi a fratelui mai mare al lui Mihai, Florin! Contactat telefonic pentru a comenta un posibil transfer la CS U Craiova, actualul atacant al lui CFR Cluj s-a arătat loial lui Adrian Mititelu: “Deocamdată am contract cu CFR Cluj. După ce îmi voi termina contractul la această echipă intenţionez să plec în străinătate. Însă, la Craiova aş juca doar la echipa care are leul pe stemă”

ADVERTISEMENT

Cristescu şi Jerry Gane, oamenii cheie ai revenirii

Punctul de vedere al lui “Cioară”, aşa cum este el alintat de cunoscuţi, nu îi sperie pe oficialii CS U, Silvian Cristescu fiind cel care va încerca să îl convingă pe fostul golgheter al României să joace pentru CS U. Cristescu are o relaţie mai specială cu Florin Costea, pe care îl consideră copilul său de suflet, el fiind cel care, împreună cu Adrian Mititelu, au fost la Vîlcea în 2005 să îl transfere la Universitatea, dîndu-i încredere şi sprijinindu-l cînd era un “no name”, jucătorul avînd inclusiv mari probleme medicale la acea vreme!

“Cristi va încerca să îl aducă pe Florin, dacă acesta nu-şi găseşte o echipă în străinătate, mai ales că la CFR Cluj lucrurile nu sînt foarte pe roze în ultima perioadă! Îl va lua la sentiment şi va încerca să-l convingă, cu atît mai mult cu cît Florin are o relaţie deosebită şi cu Jerry Gane, sub bagheta căruia şi-a relansat cariera la Severin şi l-a propulsat la CFR Cluj!”, au dezvăluit surse apropiate clubului din  Bănie.

ADVERTISEMENT

11 goluri şi 4 pase decisive a marcat Florin Costea în 17 partide cu Ionel Gane antrenor la Universitatea Craiova şi CS Turnu Severin

61 de goluri şi 15 pase decisive au fraţii Costea în perioada în care au îmbrăcat tricoul Universităţii Craiova

ADVERTISEMENT