Fraţii Herea joacă în aceeaşi echipă! Au şi marcat la debutul oficial

Eduard Nicolae Popa   
în Fotbal intern
18/03/2018, 19:18
Fraţii Herea joacă în aceeaşi echipă! Au şi marcat la debutul oficial

 Ovidiu şi Claudiu Herea au evoluat pentru prima dată într-un meci oficial pentru aceeaşi echipă şi au fost avut o contribuţie importantă la rezultatul final. Noul lor club, CS Baloteşti, a remizat pe teren propriu, scor 2-2, cu UTA Arad, cu cele două goluri marcate chiar de către cei doi fraţi.

În minutul 19 al meciului de la Baloteşti Claudiu Herea, mijlocaş care a mai evoluat la echipa ilfoveană, a obţinut un penalty din duelul cu un adversar. Tot el a şi transformat lovitura de pedeapsă, cu toată opoziţia portarului care a ghicit colţul. Avantajul minim al Baloteştiului s-a menţinut până în minutul 57, atunci când Mihai Roşca a adus egalarea pentru UTA după ce a înscris cu o lovitură de cap la colţul lung, după o lovitură liberă bine bătută de Darius Buia.

Gol Herea, assist Herea!

Fraţii Herea s-au făcut din nou remarcaţi în acest meci care a avut de suferit şi din cauza gazonului. Golul care a readus Baloteştiul în avantaj a venit chiar după o fază „în familie”. Claudiu a pasat filtrant pentru fratele său, Ovidiu a pătruns în care şi a trimis plasat pe lângă Bodea, din 14 metri, readucând echipa lor în avantaj. Bucuria ilfovenilor s-a risipit însă în ultimele minute de joc, când Cătălin Hlistei a adus egalarea pentru UTA şi a stabilit scorul final al partidei. 

Cei doi jucători originari din Bucureşti nu au mai jucat niciodată până acum în aceeaşi echipă. Ovidiu (32 de ani) a debutat la seniori la FC Naţional, iar apoi şi-a făcut un nume în fotbal la Rapid. Ulterior a evoluat pentru FC Sion, Skoda Xanthi, Pandurii Târgu Jiu, Concordia Chiajna, Viitorul Constanţa şi acum e la CS Baloteşti. Claudiu (28 de ani) a jucat pentru Victoria Brăneşti, Viitorul Constanţa, Rapid, CS Baloteşti, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, iar acum a revenit la Baloteşti. Pe lângă Rapid, Viitorul şi, acum, Baloteşti, cluburi unde au jucat în cariera lor, fraţii Herea mai au în comun şi faptul că şi-au făcut juniorarul la FC Naţional.

Antrenorul ilfovenilor, Augustin Călin i-a asemănat cu un erou de benzi desenate pe cei Ovidiu şi Claudiu. ”Fraţii Herea şi-au făcut datoria, au fost Supermani pentru echipă”, a comentat Călin, potrivit liga2.ro.

Închide ×