Life

Frații Iancu și Culiță Sterp, dezgoliți de secrete. Soțul Danielei Iliescu, ”prins” cu teancul de euro în buzunar

Culiță Sterp și fratele său au fost dezgoliți de secrete, Iancu dezvăluind câteva lucruri neștiute despre artist.
02.11.2021 | 17:07
Fratii Iancu si Culita Sterp dezgoliti de secrete Sotul Danielei Iliescu prins cu teancul de euro in buzunar
Culiță Sterp și Iancu, frați și prieteni foarte buni în același timp. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iancu și Culiță Sterp, cei mai cunoscuți frați din Țara Hațegului, au vorbit despre viețile lor și despre prietenia care îi leagă, dincolo de legătura evidentă de sânge.

Cei doi au acceptat provocarea unei emisiuni de televiziune de a vorbi unul despre celălalt, testând, practic, cât de bine se cunosc unul pe celălalt.

ADVERTISEMENT

Înainte ca Iancu să răspundă întrebărilor despre fratele său, Culiță, cei doi au fost ”percheziționați”, moment din care a reieșit că, cel puțin în acea clipă, Culiță era mult mai avut decât Iancu.

Culiță Sterp, mai bogat decât Iancu

În reportajul cu cei doi, difuzat la Teo Show, frații Sterp au fost rugați să le arate cameramanilor ce au în buzunare.

ADVERTISEMENT

Culiță l-a ”bătut” la această probă pe Iancu, acesta scoțând din buzunar un teanc de euro. Iancu a avut la el mai degrabă bani românești, nu atât de mulți ca artistul, și un pachet de gume de mestecat.

Cântărețul de muzică de petrecere a explicat apoi cum de reușește să facă bani frumoși din muzică, secretul său fiind unul la vedere.
Mai exact, soțul Danielei Iliescu a mărturisit că arma lui principală în fața spectatorilor este… sinceritatea.

ADVERTISEMENT

„Ce să fie? Secretul meu e că sunt natural. La București sunt la fel, la Hațeg sunt la fel. Sunt același om”, a declarat Culiță Sterp.

Iancu a recunoscut apoi talentul fratelui său de a se face plăcut. Ex-participantul de la Puterea dragostei a confirmat că își câștigă locul în muzică pur și simplu pentru felul lui de a fi, dincolo de voce.

ADVERTISEMENT
Frații Sterp nu umblă niciodată cu buzunarele goale. Foto: Kanal D

Soțul Danielei liescu a avut prima iubită în școala generală

Fratele lui Culiță a continuat să vorbească despre cum circulă banii în familie. Tânărul a zis că, deși are mai puțini bani decât Culiță, acesta îl ajută de fiecare dată când are nevoie. De multe ori ia de la el fără să îi spună, iar artistul nu se supără deloc.

„Eu mai iau de la el, dar nu împrumut. Chiar am un frate darnic”, a spus Iancu. Un alt detaliu destul de intim aflat despre Culiță Sterp în cadrul interviului la dublu este legat de viața sa sentimentală. Iancu a spus despre cântăreț că prima iubită a avut-o în clasa a 5-a sau a 6-a.

„Ăsta era gagicar de mic. Era plin clasa a 5-a, a 6-a”, l-a dat Iancu de gol pe Culiță. Interpretul de muzică etno a fost nevoit să recunoască faptul că de mic umbla după fete: „Prima iubită… Cred că aveam vreo 14 sau 15 ani”.

ADVERTISEMENT