ADVERTISEMENT
Fotbal international

“Frații” Ionuț Radu și George Pușcaș s-au apucat de afaceri: ”Toți am ajuns aproape cei mai buni pe domeniul în care activăm, ceea ce ne recomandă să avem un business de succes”

Autor: Gabriela Gheorghe | 27.09.2020 | 20:07
"Frații" Ionuț Radu și George Pușcaș s-au apucat de afaceri: ”Toți am ajuns aproape cei mai buni pe domeniul în care activăm, ceea ce ne recomandă să avem un business de succes"

Doi dintre cei mai buni jucători din generația sub 21 de ani ce a scris istorie la Campionatul European de anul trecut, Ionuț Radu și George Pușcaș, au debutat în afaceri.

ADVERTISEMENT

Împreună cu doi prieteni, impresarul Bogdan Apostu și George Rotariu, au deschis o clinică de remodelare corporală, The Clinique.

Cei doi jucători nu au fost prezenți la inaugurare, pandemia și faptul că au meciuri la Inter și Reading i-au făcut pe cei doi să lipsească de la eveniment.

ADVERTISEMENT

”Suntem prieteni, venim din lumea fotbalului, suntem oameni corecți”

În afacere sunt implicați patru bărbați, trei dintre ei din fotbal. Clinica este destinată în primul rând femeilor. „Important e că suntem tineri, că avem avânt, ne dorim să reușim. Cred că asta e cel mai important.

Suntem prieteni, venim din lumea fotbalului, suntem oameni corecți. Toți am ajuns aproape cei mai buni pe domeniul în care activăm, ceea ce ne recomandă să avem un business de succes”, a spus Bogdan Apostu.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă clinica este dedicată mai ales femeilor, la clinica din Băneasa pot veni și fotbaliști pentru că există proceduri de relaxare și recuperare pe care le pot face.

Vor să deschidă o academie de mental coaching

“Luăm în calcul să oferim un discount tuturor fotbaliștilor sau soțiilor lor dacă vor dori să vină la clinica noastră. Iar dacă ei ne vor recomanda mai departe, nu putem decât să le mulțumim”, a adăugat Apostu.

ADVERTISEMENT

Totodată, cei patru vor să deschidă și o academie de mental coaching, segment tot mai căutat de jucători în ultimul timp. Mental coaching-ul devine din ce în ce mai important și în România:

„Vom face aici prima academie de mental coaching din România. Ceva unic în România. Colaborăm cu oamenii care s-au ocupat de imaginea Simonei Halep sau a lui Gheorghe Hagi. Aici ne apropiem de fotbal”.

ADVERTISEMENT

”Toți am avut aceeași idee. Așa a luat ființă această clinică. Este un atu pentru noi că-i avem pe Pușcaș și Radu. Sunt doi sportivi de top, sunt prietenii noștri și așa au intrat și în echipa asta”, a spus George Rotariu, antreprenor.

”Am investit în cele mai noi tehnologii. Avem aparatură de ultimă generație. Nu am făcut o investiție doar de dragul de a o face. Vrem să oferim servicii premium”, a adăugat el.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!