Sport

Frații Kliciko, declarații terifiante despre războiul din Ucraina: „Am omorât șase oameni!”. Video

Frații Kliciko, Vitali și Vladimir, foștii mari boxeri la categoria grea, au făcut dezvăluiri terifiante despre luptele pe care le dau cu soldații ruși, care invadează Ucraina.
04.03.2022 | 22:55
Fratii Kliciko declaratii terifiante despre razboiul din Ucraina Am omorat sase oameni Video
ADVERTISEMENT

În Ucraina se desfășoară un adevărat război, după ce trupele ruse au invadat țara vecină. Vitali Kliciko, primarul orașului Kiev, și fratele său, Vladimir, luptă cot la cot cu armata ucraineană pentru a-și apăra țara.

Frații Kliciko, declarații terifiante despre războiul din Ucraina

Vitali Kliciko susține că este dispus să-și dea viața pentru a-și apăra țara natală. Ba mai mult, acesta a dezvăluit că a produs aproximativ șase victime printre soldații ruși.

ADVERTISEMENT

„Am omorât niște oameni, cred că azi-noapte am omorât șase. Nu ne interesează cât de puternică este armata rusă, suntem gata să luptăm.

Şi suntem gata să murim pentru ţara în care ne-am născut şi pentru familiile noastre, pentru că aici este casa noastră. Este viitorul nostru, iar cineva vrea să vină în casele noastre și să ni-l fure”, a declarat Vitali Kliciko, într-un interviu pentru Sky News.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Vladimir Kliciko le cere celorlalte țări să sprijine Ucraina în lupta sa cu Rusia.

„Facem un apel către toți partenerii internaționali să observe această tragedie care se întâmplă în prezent în Ucraina.

ADVERTISEMENT

Este un război fără sens care nu va avea câștigător sau învins. Vreau doar să vă spun că trebuie să rămânem uniți împotriva acestei agresiuni.

Nu lăsați să se întâmple în continuare în Ucraina, nu lăsați să se întâmple în Europa și, eventual, în lume. Uniți suntem puternici!”, a spus și Vladimir Kliciko.

ADVERTISEMENT