Sport

Frații Klitschko, semnal de alarmă cu privire la planul lui Vladimir Putin: „Se poate întâmpla în următoarele două zile!”

Vitali Klitschko, primarul Kievului, și fratele său, Wladimir Klitschko, trag un semnal de alarmă cu privire la planul lui Vladimir Putin de a invada capitala Ucrainei.
11.04.2022 | 13:45
Fratii Klitschko semnal de alarma cu privire la planul lui Vladimir Putin Se poate intampla in urmatoarele doua zile
Vitali Klitschko, primarul Kievului, și fratele său, Wladimir Klitschko, trag un semnal de alarmă cu privire la planul lui Vladimir Putin de a invada capitala Ucrainei
ADVERTISEMENT

47 de zile au trecut de la momentul în care Rusia a invadat Ucraina, iar conflictul pare departe de a se termina.

Frații Klitschko, semnal de alarmă cu privire la planul lui Vladimir Putin

Vitali Klitschko susține că rușii ar putea încerca un nou asalt asupra Kievului în următoarele două zile, chiar dacă armata lui Putin pare că a făcut un pas în spate.

ADVERTISEMENT

„Faptul că inamicul s-a retras din Kiev nu înseamnă că a abandonat dorința de a captura Capitala. Prin urmare, nu poate fi exclusă o încercare ulterioară a orcilor de a lua Kievul. Se poate întâmpla în următoarele două zile. Trebuie să fim în continuare pregătiți pentru apărare”, a declarat Vitali Klitschko, potrivit sport.ua.

Posibilitatea ca soldații ruși să atace din nou Kievul a fost confirmată și de Wladimir Klitschko: „Ne așteptăm ca trupele ruse să se întoarcă și să atace capitala Ucrainei”.

ADVERTISEMENT

Vitali Klitschko: „L-am invitat deja pe Papă aici!”

În presa din Italia, Vitali Klitschko a anunțat că l-a invitat pe Papa Francisc la Kiev, iar o vizită a acestuia ar putea avea loc în viitorul apropiat.

„L-am invitat deja pe Papă aici. I-am trimis o scrisoare. Ar fi un semnal foarte puternic, dacă l-am avea aici. Ar fi o vizită foarte importantă, plină de simbolism, și cred că ar aduce pacea la noi în țară.

ADVERTISEMENT

Figura Papei este o figură internațională. Dacă Papa vine aici, în orașul nostru (n.r. Kiev), ar fi o vizită simbolică și cred că asta ar aduce pacea în Ucraina, pentru că toată lumea îl privește pe Papă, toată lumea îl ascultă.

Ar fi minunat să-l avem aici. Am primit informații că încearcă să-și găsească o dată pentru a veni aici. Dacă se întâmplă asta, am fi onorați să-l primim pe Papă, pentru a aduce pacea în Europa.

ADVERTISEMENT

Să nu uităm că acesta este cel mai mare război din Europa de la Al Doilea Război Mondial încoace”, a afirmat Vitali Klitschko, pentru tg24sky.it.

ADVERTISEMENT