News

Frații lui Emi Pian au ajuns la închisoare. Tribunalul București a decis 30 de zile de arest pentru tentativă de omor

13.08.2020 | 16:51
Fratii lui Emi Pian au ajuns la inchisoare Tribunalul Bucuresti a decis 30 de zile de arest pentru tentativa de omor
ADVERTISEMENT

Frații lui Emi Pian sunt după gratii după ce Tribunalul București a dispus arestul pentru 30 de zile.

Ciprian și Grațian, frații lui Emi Pian, au fost miercuri, 12 august, saltăți și încătușați pentru că ar fi încercat să-l ucidă pe Gheorghe Emanuel Richard. Acesta este principalul suspect în cazul morții șefului clanului Duduianu.

ADVERTISEMENT

Posibilul vinovat pentru crimă, Gheorghe Emanuel Richard, este cunoscut sub numele de Piticu.

Frații lui Emi Pian au ajuns la închisoare. Vor sta acolo 30 de zile

Ciprian, Grațian și vărul lor, Oneață, l-ar fi atacat pe membrul clanului Rinu cu obiecte contondente, provocându-i răni grave la cap, brațe și spate. După 24 de ore petrecute în arest cei trei au ajuns și în fața procurorilor.

Pe numele lui Vasile Duduianu, zis Graţian Pian, şi Laurenţiu Duduianu, zis Ciprian Pian, Tribunalul București a dispus arestul pentru 30 de zile, conform Agerpres.

ADVERTISEMENT

“La data de 04.08.2020, în jurul orei 02,00, în contextul agresiunii care a condus la decesul victimei F.M., cei trei inculpaţi l-au agresat pe numitul G.E.R., cu intenţia de suprimare a vieţii acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele şi cu obiecte contondente şi tăietor-înţepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feţei şi braţelor, care au impus internarea sa. Totodată, faţă de cei trei inculpaţi s-a dispus luarea măsurii reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca aceştia să fie prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive”, se arată într-un comunicat al Parchetului Capitalei transmis miercuri.

Vărul celor doi este și el membru al clanului Duduianu. A fost săltat în același timp și se găsește în aceeași situație frații lui Emi Pian.

ADVERTISEMENT

Astfel, cei trei vor petrece o lună de zile în arest pentru tentativă de omor asupra lui Richard Emanuel Gheorghe. Vă reamintim că acesta l-ar fi înjunghiat pe Emi Pian în artera femurală.

Richard Emanuel Gheorghe, bodyguardul lui Ciprian Napy, liderul clanului Rinu, afirmă că uciderea lui șefului Duduienilor a fost în legitimă apărare.

ADVERTISEMENT

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost înjunghiat mortal săptămâna trecută într-un conflict izbucnit în timpul unei joc de barbut.

 

ADVERTISEMENT