News

Fraţii lui Emi Pian, scoşi din arest. Anchetatorii continuă audierile

17.08.2020 | 16:55
Fratii lui Emi Pian scosi din arest Anchetatorii continua audierile
ADVERTISEMENT

Frații lui Emi Pian, fostul lider al clanului Duduienilor, au fost scoși din arest pentru a fi duși în fața anchetatorilor.

Ciprian și Grațian au aflat astfel care e stadiul în care se află dosarul în care sunt acuzați de tentativă de omor asupra lui Richard Rinu.

ADVERTISEMENT

Richard Rinu ar fi cel care l-a ucis pe Emi Pian, astfel că frații lui au vrut să-l răzbune și l-au tăiat pe „dușman”.

Frații lui Emi Pian au fost scoși din arest și duși la audieri

Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, se află în arest preventiv, însă a petrecut o perioadă lungă de timp în spital după ce a fost tăiat de frații lui Pian.

ADVERTISEMENT

Parchetul Capitalei îi acuză pe cei doi bărbați că au avut intenția clară de a-l ucide pe cel care le-a înjunghiat mortal fratele.

La data de 04.08.2020, în jurul orei 02,00, în contextul agresiunii care a condus la decesul victimei F.M., cei trei inculpaţi l-au agresat pe numitul G.E.R., cu intenţia de suprimare a vieţii acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele şi cu obiecte contondente şi tăietor-înţepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feţei şi braţelor, care au impus internarea sa.

ADVERTISEMENT

Totodată, faţă de cei trei inculpaţi s-a dispus luarea măsurii reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca aceştia să fie prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive”, se arată într-un comunicat al Parchetului Capitalei transmis miercuri.

Emi Pian și-a pierdut viața la doar 39 de ani în urma unei partide de barbut, după o ceartă cu mai mulți indivizi dintr-un clan rival. Aparent Pian l-ar fi jignit pe Richard Rinu, numindu-l „țigan sărac fără succes la femei”, iar acesta a ripostat cu un cuțit. Polițiștii nu cred că Rinu a avut intenția de a-l omorî pe Pian, însă loviturile cu arma albă i-au secționat artera femurală lui Pian, care a murit din cauza hemoragiei.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii nu au treabă ușoară în a determina ce s-a întâmplat în realitate în acea noapte, pentru că interlopii refuză colaborarea cu autoritățile și preferă să-și facă singuri dreptate.

ADVERTISEMENT
Tags: