Fotbal intern

Frații Omrani s-au întâlnit în Antalya. Ce cadou i-a făcut Billel lui Abdelhakim. Galerie foto exclusivă

Fratii Omrani sau intalnit in Antalya Ce cadou ia facut Billel lui Abdelhakim Galerie foto exclusiva
Frații Omrani s-au văzut în Antalya. Ce cadou i-a făcut Billel

Billel Omrani a avut parte de o revedere frumoasă în Antalya. Fotbalistul cu origini algeriene al lui CFR Cluj l-a întâlnit în Turcia pe fratele său, Abdelhakim.

Omrani este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști străini din Liga 1 Betano. Francezul lui CFR Cluj a avut un sezon 2017/2018 excelent și a fost la un pas să ajungă la FCSB, după un întreg scandal privitor la contractul său cu CFR Cluj. După toata drama din vară, Ormani a semnat prelungirea cu CFR, cu o clauză bănoasă pentru a fi dat uitării scandalul semnăturii false. Billel nu a mai strălucit însă în mandatul lui Conceicao, fiind mai degrabă în umbra lui George Țucudean. Cu toate acestea, francezul a strâns 5 goluri în 18 partide în Liga 1 Betano, dar și 3 goluri în cupele europene. Începând din această iarnă, Billel Omrani îl va avea adversar în Liga 1 Betano pe fratele său, Abdelhakim.

Billel Omrani și fratele său s-au văzut în Antalya

Abdelhakim (27 de ani) a semnat cu Dunărea Călărași în această iarnă, la recomandarea lui Billel. „Am vorbit cu fratele meu, mi-a spus lucruri bune despre campionatul românesc, mi-a spus că dacă am oportunitatea să vin să nu ezit şi să semnez imediat. Asta am făcut, imediat ce am avut oportunitatea să vin, am semnat imediat”, a spus jucătorul sosit din liga a doua a Belgiei.

Fratele mai mare a mers la terenul unde s-a jucat partida dintre CFR Cluj și Vorskla Poltava pentru a-l vedea pe Billel. FANATIK i-a surprins pe cei doi în timp ce au stat câteva minute de vorbă în pauza meciului. Fotbalistul celor de la CFR Cluj i-a lăsat lui Abdelhakim o pereche de ghete. Dunărea Călărași a fost cazată alături de Poli Iași la hotelul Selin, cel care a găzduit primul amical din această iarnă al campioanei CFR Cluj. VEZI GALERIE FOTO