Life

Frații Tate contraatacă. Cine este femeia pe care au dat-o în judecată

Frații Tate ies la rampă. Cine este persoana împotriva căreia au depus plângere și ce rol joacă în ancheta în care sunt acuzați.
14.07.2023 | 08:59
Fratii Tate contraataca Cine este femeia pe care au dato in judecata
Frații Tate ies la rampă. Cine este persoana împotriva căreia au depus plângere și ce rol joacă în ancheta în care sunt acuzați. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Frații Tate contraatacă. Cine este femeia pe care au dat-o în judecată. Andrew și Tristan susțin că sunt victimele acesteia, motiv pentru care solicită prin intermediul avocaților despăgubiri de ordinul milioanelor de dolari.

Frații Tate ies la rampă. Cine este persoana împotriva căreia au depus plângere și ce rol joacă în ancheta în care sunt acuzați

Frații Tate ies la rampă cu o plângere depusă în cursul zilei de marți, 11 iulie 2023, în comitatul Palm Beach și cu mai multe acuzații. Cei doi oameni de afaceri susțin că o femeie din Florida, Statele Unite ale Americii, le-a adus prejudicii de imagine.

ADVERTISEMENT

Fostul kickboxer profesionist și fratele său au intentat un proces împotriva acesteia, a părinților ei, prietenului ei și a unei alte doamne care ar fi locuit o perioadă în casa lor din București. Afaceriștii susțin că cei 5 au conspirat pentru a-i acuza în mod fals de trafic de persoane și viol.

Mai mult, frații mai spun în plângerea lor că aceste acuzații i-au costat milioane de dolari, venituri pe care le-ar fi încasat din afacerile lor profitabile din social media, podcasting şi alte business-uri. Acesta este motivul pentru care cer despăgubiri în valoare de 5 milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

„În niciun moment fraţii Tate nu s-au implicat în traficul de persoane”, se arată în plângerea depusă la instanţa din Palm Beach, conform news.ro. Thomas Maniotis şi Joseph McBride, avocații lui Tristan și Andrew, susțin că cei doi sunt victime în acest caz.

De asemenea, apărătorii fraților Tate au mai subliniat că femeia „este o mincinoasă, o manipulatoare şi o intrigantă profesionistă care exploatează bărbaţi vulnerabili, adesea bogaţi şi cu intenţii bune, pentru profit sexual, financiar şi emoţional”.

ADVERTISEMENT

Andrew și Tristan Tate, proces împotriva unei femei din Florida

Andrew și Tristan Tate speră să li se facă dreptate în urma procesului intentat împotriva femeii din Florida al cărei nume nu se cunoaște. Associated Press susține că aceasta ar fi o presupusă victimă a agresiunii sexuale. Cealaltă femeie locuieşte în Marea Britanie, iar prietenul bărbat în Virginia.

Tânăra din America, cunoscută prin intermediul unei aplicaţii de dating, ar fi fost liberă să vină și să plece când vrea de pe proprietatea fraților, susțin aceștia. Cei doi au mai scris în plângere că nu a fost închisă, controlată sau amenințată în vreun fel.

ADVERTISEMENT

Femeia și Tristan s-au întâlnit prima oară la un eveniment de afaceri din Miami, găzduit de compania afaceristului în decembrie 2021. Au petrecut împreună timp de două săptămâni, iar în aprilie 2022 aceasta a ajuns în România.

A stat pe proprietatea celor doi, unde ar fi conspirat cu femeia britanică, pe care a întâlnit-o acasă la ei, pentru a-i înşela cu 200.000 de dolari. Pentru că nu ar fi reușit să obțină banii au apelat la bărbatul din Virginia care a contactat Ambasada SUA pentru a spune în mod fals că femeile erau traficate.

În aceeași notă, anchetatorii români spun că mai multe femei din Marea Britanie au intentat procese civile împotriva celor doi. Ar fi vorba de 7 persoane, rechizitoriul lor ducând la arestarea afaceriștilor în decembrie 2022.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur...
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru”
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de...
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de ploi torențiale şi vijelii. În București și alte zone urmează două zile caniculare
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit...
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit să îi impresioneze! Dezvăluire şoc: Voia să fie soţie
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de...
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de ultimă oră
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului...
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului pentru toată lumea…”
Va fi din ce în ce mai rău în România. Temperaturile vor arde
Va fi din ce în ce mai rău în România. Temperaturile vor arde
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care...
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care spun totul
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Test de inteligență pentru genii. Doar cei cu mintea ageră pot găsi câinele...
Test de inteligență pentru genii. Doar cei cu mintea ageră pot găsi câinele ascuns din imagine în doar 7 secunde