Life

Frații Tate rămân în arest. Curtea de Apel București le-a respins contestația. Update

Miercuri seara, Curtea de Apel București a decis ca frații Tristan şi Andrew Tate să rămână în arest preventiv. Decizia magistraților este definitivă.
01.02.2023 | 19:00
Fratii Tate raman in arest Curtea de Apel Bucuresti lea respins contestatia Update
Frații Tate, o nouă zi decisivă. Ce a spus Andrew Tate înainte de a merge la Curtea de Apel Foto Facebook
ADVERTISEMENT
01-02-2023
17:07

Curtea de Apel a respins contestația fraților Tate. Cei doi vor rămâne în arest

O nouă lovitură pentru frații Tate din partea justiției din România. Miercuri seara, Curtea de Apel București a respins contestația depusă de Tristan și Andrew. Aceștia vor rămâne în arest.

Cei doi au fost arestați preventiv din 30 decembrie 2022 pentru trafic de persoane și viol. În urma deciziei de azi, care e definitivă, aceștia vor rămâne în Arestul Central al Poliției Capitalei până pe 27 februarie.

Respinge, ca nefondate, contestaţiile formulate de către inculpaţii Tate Tristan, Tate III Emory Andrew, Naghel Georgiana Manuela şi Radu Alexandra Luana împotriva încheierii din data de 20.01.2023, pronunţate de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti Secţia I Penală, în dosarul nr. 1837/3/2023”, se arată în minuta instanţei.

Este o zi decisivă pentru frații Tate, care află dacă vor rămâne în continuare în arest sau dacă vor fi eliberați. Ce a spus Andrew Tate înainte de a merge la Curtea de Apel?

Frații Tate, o nouă zi decisivă. Ce a spus Andrew Tate

Miercuri, pe 1 februarie, li se decide soarta fraților Andrew și Tristan Tate.

Aceștia au fost aduși din arestul central la Curtea de apel București, unde contestă decizia de a sta în închisoare. Astfel, frații Tate află dacă vor fi cercetaţi în arest sau în libertate.

ADVERTISEMENT

Înainte de a intra la Curtea de Apel miercuri dimineață, Andrew Tate a răspuns câtorva întrebări din partea jurnaliștilor și a spus că este nevinovat de toate acuzațiile care i se aduc.

„Știi că sunt nevinovat! Știți cum e justiția în România”, a spus acesta, întrebat dacă crede că va fi eliberat în cursul zilei, conform spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Tristan și Andrew Tate au angajat cea mai bună avocată

Pentru a fi siguri că vor scăpa de măsura arestului preventiv, Tristan și Andrew Tate au angajat-o pe avocata vedetelor de la Hollywood pentru a-i reprezenta.

Acesta a mai reprezentat vedete de talie internațională, cum sunt Chris Brown sau Mike Tyson.

“Tina Glandian a venit să se alăture echipei noastre. Noi am alcătuit o echipă globală, având în vedere dimensiunea globală a acestui caz.

ADVERTISEMENT

Avem încredere completă în sistemul judiciar din România că va oferi o anchetă onestă și corectă, dar am alcătuit o echipă foarte conjugată, care funcționează ca un mecanism bine uns”, a declarat Mateea Petrescu, director de comunicare în cazul Tate, conform antena3.ro.

Tristan și Andrew Tate sunt acuzați de viol și trafic de persoane, după ce ar fi abuzat mai multe tinere.

ADVERTISEMENT

Aceștia și-au susținut mereu nevinovăția în fața instanțelor, care vor decide astăzi dacă îi eliberează sau nu pe durata procesului intentat împotriva lor.

ADVERTISEMENT
Tags: