Life

Frații Tate, scandal uriaș la finala Euro 2020! Ce au făcut, chiar înainte de a câștiga Italia contra Angliei

Frații Tate, Tristan și Andrew, doi dintre cei mai excentrici milionari care locuiesc în România, au decis să meargă să vadă finala Euro 2020, la Londra. Doar că, ajunși acolo, cei doi s-au dat în spectacol și au făcut scandal.
14.07.2021 | 14:56
Fratii Tate scandal urias la finala Euro 2020 Ce au facut chiar inainte de a castiga Italia contra Angliei
Fratii Tate, pusi pe scandal la finala Euro 2020 dintre Anglia si Italia Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Finala Euro 2020 a fost marcată de evenimente cât se poate de scandaloase, suporterii Angliei luându-i la bătaie, pe străzile din Londra, pe cei ai Italiei, provocând un haos fără precedent.

Frații Tate au mers la finala Euro 2020 o să facă scandal?

Milionari considerați excentrici, frații Tate au fost printre suporterii Angliei care, în ciuda banilor pe care îi au, nu au reușit să intre pe stadionul Wembley pentru a asista, din tribune, la finala dintre selecționata Albionului și cea a Italiei.

ADVERTISEMENT

Așa că, cei doi frați, Tristan și Andrew, au decis să se alăture unui alt spectacol, desfășurat în preajma stadionului, unul care, în zilele de după, a fost condamnat de întreaga suflare fotbalistică.

Mai exact, cei doi par să fi fost printre cei care s-au luat la harță și au participat la tulburările care au avut loc pe străzile din Londra și care i-au implicat, pe de-o parte, pe nervoșii suporteri ai Angliei și pe cealaltă pe cei ai Italiei.

ADVERTISEMENT

Tristan Tate a sărit la bătaie?

Dacă Andrew Tate, multiplu campion mondial la kickbox s-a mulțumit să se acopere, ca suporter, cu steagul Angliei și să bea câteva beri, mai tânărul său frate, cel care, cu ani în urmă, s-a iubit și cu Bianca Drăgușanu, pare să nu fi fost mulțumit cu doar atât.

Așa că, după ce a golit încă o doză de bere, s-a alăturat mulțimii și, mai mult, și-a dat jos bluza pe care o purta și s-a apucat să răcnească după alți suporteri, evident rivali, provocându-i la luptă.

ADVERTISEMENT

Mai mult, imaginile cu pricina au intrat în posesia FANATIK și au dezvăluit o față ascunsă a milionarului care a făcut senzație în România cu cuceririle sale: una în care nu se ferește să provoace la o bătaie de stradă pe oricine care are o altă părere decât cea a lui.

E adevărat, prin preajma lui treceau și câteva tinere, iar Tristan, a simțit, probabil, nevoia să le arate acestora și că trage din greu la sală…

ADVERTISEMENT

Ce spunea Bianca Drăgușanu despre Tristan Tate?

Bianca Drăgușanu s-a iubit pentru câteva luni cu Tristan Tate, milionarul de origine britanico-americană care a fost, de curând, în centrul unor scandaluri între suporterii din timpul finalei Euro 2020.

Și, în exclusivitate pentru FANATIK, cu ceva timp în urmă, Bianca Drăgușanu l-a descris pe Tristan Tate, vorbele divei despre milionar părând să îi explice comportamentul acestuia.

”Tristan era prea… copil. Nu era băiat rău, nu a fost niciodată violent cu mine și, totuși, era campion la kickboxing, dar nu era genul care să bată femei. Ne-am despărțit pentru că aveam interese diferite, dar el este un om cu suflet foarte bun”, spunea, pentru FANATIK, Bianca Drăgușanu.

UEFA amendează Anglia pentru incidentele de la finala Euro 2020

Dacă în tribunele stadionului, la finala Euro 2020 dintre Anglia și Italia, au ajuns personalități din toate domeniile, inclusiv Prințul William, fiul său mai mare și soția sa, iar spectacolul din teren a fost remarcabil, în afara arenei lucrurile se petreceau tocmai pe dos.

De altfel, deja, UEFA a anunțat că va lua primele măsuri după incidentele de la finala EURO 2020, în care fanii englezi au creat un adevărat haos și, î afara stadionului, i-au hăituit pe suporterii Italiei.

Mai mult, sunt deja patru capete de acuzare pentru Federația Engleză de Fotbal, care a mai fost amendată cu 25.630 de lire sterline și după semifinala cu Danemarca, iar UEFA, din cauza recidivei, ar putea înăspri pedepsele.

ADVERTISEMENT