Life

Frații Tate și fosta polițistă videochatistă au ajuns din nou la DIICOT. Cât vor mai dura perchezițiile informatice

Andrew și Tristan Tate, precum și Luana Radu- fosta polițistă, au ajuns din nou la DIICOT, pentru o altă zi de audieri.
26.01.2023 | 11:14
Fratii Tate si fosta politista videochatista au ajuns din nou la DIICOT Cat vor mai dura perchezitiile informatice
A doua zi de percheziții informatice pentru frații Tate. Andrew, Tristan și ex-polițista au ajuns din nou la sediul DIICOT. Foto: colaj Fanatik/ capturi Antena Stars
ADVERTISEMENT

Frații Tate și Luana Radu, fosta polițistă care i-ar fi ajutat să-și desfășoare activitățile infracționale, au ajuns la sediul DIICOT în dimineața zilei de 26 ianuarie 2023, pentru încă o serie de audieri.

Frații Tate au ajuns din nou la sediul DIICOT pentru audieri

După ce marți, 25 ianuarie 2022, frații Tate au petrecut 8 ore la audieri, a doua zi a luat-o de la capăt. Miercuri, în jurul orei 8:30, cei doi, dar și Luana Radu, fosta polițistă care a renunțat la cariera din domeniul și s-a îndreptat către videochat, au ajuns din nou la sediul DIICOT.

ADVERTISEMENT

Toți trei au coborât din mașină cu cătușele la mâini, iar Andrew și Tristan au afirmat, din nou, că sunt nevinovați și că nu există probe suficiente împotriva lor.

Conform informațiilor transmise de Antena Stars, perchezițiile informatice vor continua pentru alte câteva zile și asta pentru că anchetatorii au de verificat mai multe device-uri.

ADVERTISEMENT

În prezența avocaților, care la ora 11:00 -ora la care acest articol a fost publicat- încă ajunseseră la DIICOT, Tristan, Andrew și Luana Radu vor trebui să dea explicații suplimentare despre ceea ce se găsește.

Andrew Tate a declarat război Justiției din România

Amintim că frații Tate au fost arestați în România pe data de 29 decembrie 2022, fiind acuzați de viol, trafic de persoane și că împreună cu alte două persoane ar fi constituit un grup infracțional.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă aceștia își susțin nevinovăția, pe 20 ianuarie 2023, autoritățile competente le-au prelungit arestul preventiv cu încă 30 de zile. La scurt timp după aceea, Andrew Tate a trimis o scrisoare din închisoare prin care a declarat război Justiției Române. 

„Gândacii, păduchii și ploșnițele sunt singurii mei prieteni pe timpul nopții. Când gardienii mă duc și mă preiau din sala de judecată, mă comport foarte respectuos. 

ADVERTISEMENT

(…) Respectul meu absolut pentru toți cei din jurul meu este actul meu de revoltă absolută. Nu vor reuși să mă distrugă.

Gardienii știu că sunt nevinovat. Știu că e nedrept. Vă mulțumesc că sunteți alături de mine”, a transmis Andrew Tate.

ADVERTISEMENT
Tags: