Fotbal intern

Fraza cu care l-a șocat Nicolae Dică pe Gigi Becali! E motivul pentru care patronul FCSB îl desființează: “Trebuia să aleg unul mai bun!”

05.12.2018 | 22:48
Fraza cu care la socat Nicolae Dica pe Gigi Becali E motivul pentru care patronul FCSB il desfiinteaza Trebuia sa aleg unul mai bun
ADVERTISEMENT

Înfrângerea celor de la FCSB la Sepsi, 2-4, a venit într-un moment total nepotrivit pentru formația roș-albastră. Rivala CFR Cluj a câștigat în Ștefan cel Mare și s-a distanțat în acest moment la 5 puncte în fruntea clasamentului Ligii 1 Betano. În urmă cu ceva timp, antrenorul a avut o discuție cu patronul FCSB. Fraza cu care l-a șocat Nicolae Dică pe Gigi Becali l-a făcut pe finanțator să îl „taxeze” cu fiecare ocazie.

Dică a decis la partida de la Sfântu Gheorghe să îl țină pe bancă pe Florinel Coman și să îl utilizeze al doilea vârf pe Dennis Man. Ghinionul a făcut cat mijlocașul dorit de Zenit să se accidenteze, iar Coman a intrat și a înscris.

ADVERTISEMENT

Fraza cu care l-a șocat Nicolae Dică pe Gigi Becali! “E bine dacă terminăm anul pe locul trei!”

FANATIK a aflat de ce patronul FCSB, deși i-a dat mână liberă până în play-off, îl “atenționează” pe tehnicianul echipei la fiecare scăpare a formației sale, chiar și în cazul victoriilor. Așa s-a întâmplat, spre exemplu, la finalul etapei trecute, când a făcut trimitere la Gică Hagi:

Preferam la 2-0 să avem acea posesie, nu mai aveam nevoie de al treilea gol. Trebuia să pasăm, să avem posesia. Tot timpul mă gândesc de ce nu avem posesia. Asta e o problemă a noastră, e o problemă de antrenor. Dacă Hagi are posesie, cu echipa pe care o are, nu poate spune că e mai valoroasă ca a noastră. E clar acolo, e mâna antrenorului”, afirma Becali.

ADVERTISEMENT

De ce are afaceristul această atitudine față de Dică? Conform informațiilor noastre, tehnicianul ar fi purtat o discuție cu Becali în perioada în care avea mulți accidentați, iar rezultatele nu erau la nivelul așteptărilor acestuia. Înfrângerea de la Craiova a fost momentul care a declanșat dialogul, iar Dică ar fi rostit o frază cu care l-a lăsat mască pe Gigi Becali: „În condițiile astea, e bine dacă terminăm anul și pe locul trei!”.

Patronul roș-albaștrilor a fost uluit pentru câteva secunde și i-a transmis antenorului că acest lucru este inacceptabil la ce jucători are: “Cum să fim pe locul 3? La lotul pe care îl avem trebuie să fim pe primul loc!”, i-a zis Becali.

ADVERTISEMENT
Nicolae Dică la meciul cu Sepsi
Nicolae Dică este pe făraș la FCSB

Becali l-a atacat și după meciul cu Sepsi

Patronul FCSB nu a putut trece peste înfrângerea cu Sepsi și a trimis noi săgeți către antrenorul Nicolae Dică. Gigi Becali a adus în discuție lipsa de posesie a formației roș-albastre și a lăsat să se înțeleagă că soarta tehnicianului este în aer, chiar dacă a accentuat că nu îl va da afară în perioada imediat următoare.

Nu vreau să îl supăr pe Dică, dar nu că îl dau afară. E și o chestiune de antrenor, o echipă care are jucători ca Man, Coman, Gnohere. Mai așteptăm, dar echipa asta nu are posesie! Dică a făcut o greșeală. Până la urmă o să îl pună pe Roman să fie portar. L-a băgat fundaș stânga că nu avea pe cine. Acum? Ca dovadă, Roman pasă la adversar. Dacă după returul ăsta vine pe primul loc, poți să îl mai dai afară? Nu poți! Dacă e la două puncte, nu îl dai… Dacă e la 5 sau 6 puncte distanță, hai să mai încercăm și cu altul! Nu dau vina pe Dică, eu sunt vinovat… Trebuia să aleg unul mai bun ca el! Îl iubesc pe Dică pentru cum e ca om, dar ca antrenor… să mă scuze… l-a băgat pe Roman pe stânga! Cum joacă Gaz Metan? Că joacă precum benzina, nu ca gazul. Iar la mine, care am kerosen, nu arde deloc. El mi-a zis că el le-a spus, dar dacă nu îl ascultă e problema lui”, a declarat Becali la Digisport.

ADVERTISEMENT