News

Fraza pe care oamenii nu vor să o audă, în funcţie de horoscop

Fiecare nativ are o frază pe care speră că nu o va auzi niciodată. Vezi ce să nu le spui niciodată oamenilor, în funcţie de zodie....
15.02.2015 | 16:43
Fraza pe care oamenii nu vor sa o auda in functie de horoscop
ADVERTISEMENT

Fiecare nativ are o frază pe care speră că nu o va auzi niciodată. Vezi ce să nu le spui niciodată oamenilor, în funcţie de zodie.

Berbec
Berbecul are o părere foarte bună despre el şi crede întotdeauna că nimeni nu face lucrurile mai bine decât el. Nu suportă să audă cuvinte de genul „puteai mai bine” sau ”nu ştii să faci asta”.

ADVERTISEMENT

Taur
Taurul iubeşte oamenii şi îi place să fie înconjurat de prieteni. Este un om loial şi s-ar sacrifica cu plăcere pentru o persoană dragă. Nu suportă să audă: „dacă nu faci asta, nu mai vorbim”. Nu îi plac ultimatumurile şi va renunţa la tine fără regrete.

Gemeni
Gemenii sunt oameni foarte siguri pe ei şi le place să fie mereu în centrul atenţiei. Te va urî toată viaţa dacă vei îndrăzni să îi spui, vreodată, cuvinte precum „nu ai umor” sau „nu mai vorbi atât”.

ADVERTISEMENT

Rac
Racii pun foarte mare preţ pe relaţiile cu ceilalţi şi îi place să ştie că se poate baza pe oamenii din jurul lui. Nu îi place să audă „nu pot”. Chiar dacă simţi că nu ai cum să îi îndeplineşti o dorinţă, arată-i, înainte , că ai încercat sau înarmează-te cu argumente solide, dacă vrei să te creadă.

Leu
Niciun nativ nu este atât de plin de sine ca Leul. Întotdeauna este foarte mulţumit de sine, iar dacă îi spui, vreodată, „nu îţi stă bine cu asta”, probabil ţi-l vei transforma în cel mai mare duşman.

ADVERTISEMENT

Fecioară
Fecioarele adoră să îi ajute pe ceilalţi şi o fac dezinteresat de cele mai multe ori. Nu suportă să audă „nu am nevoie de ajutor” şi s-ar putea să te considere arogantă, dacă îi spui, vreodată, asta.

Balanţă
Nativul din această zodie este o persoană sinceră, care urăşte minciuna. Spune întotdeauna ce gândeşte şi urăşte când i se spun cuvinte precum „nu ai dreptate”.

ADVERTISEMENT

Scorpion
Scorpionul este o persoană foarte selectivă, când vine vorba de oamenii din jurul lui. Ţine la prieteni şi nu va înţelege niciodată cuvinte precum „nu am încredere în tine”. Dacă îi spui asta unui nativ din această zodie, s-ar putea să nu mai auzideelniciodată.

Săgetător
Săgetătorul trăieşte cu impresia că le ştie pe toate, iar dacă îi spui, vreodată „nu ştii nimic”, îl vei răni profund.

Capricorn
Persoanele născute în această zodie sunt foarte ambiţioase şi sunt gata să sacrifice tot pentru carieră. Nu suportă să audă „nu vei reuşi!”, iar dacă le spui asta, s-ar putea chiar să le motivezi să reuşească.

Vărsător
Vărsătorii sunt oamenii amuzanţi şi cred că sunt sufletul oricărei petreceri. Nu le spune niciodată „m-am plictisit”, pentru că se vor simţi foarte jigniţi.

Peşti
Nativii acestei zodii sunt foarte sensibili şi pun mai mult preţ pe intuiţie, decât pe raţiune. Nu suportă să te audă spunând „nu îmi pasă”.

Sursă: w ww.unica.ro

ADVERTISEMENT