Manchester City transferă de la Şahtior! “Il Luce” l-a descoperit, acum Pep îl vrea

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
09/02/2018, 08:31
Manchester City transferă de la Şahtior! “Il Luce” l-a descoperit, acum Pep îl vrea

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Şahtior Doneţk a avut un sezon foarte bun în Liga Campionilor, unde a obţinut calificarea în optimile de finală. Campioana Ucrainei a reuşit să o învingă pe Manchester City în ultima etapă din faza grupelor, iar unul dintre jucătorii echipei a intrat în atenţia englezilor.

Fred a fost adus de Mircea Lucescu la Şahtior Doneţk în vara anului 2013, iar antrenorul român l-a lăudat şi a anunţat că va ajunge la Manchester City. Liderul din Premier League nu ar fi la prima afacere făcută cu ucrainienii, după ce l-au transferat pe Fernandinho în urmă cu aproape cinci ani de la Doneţk.

Fred, şase meciuri pentru naţionala Braziliei

Cel mai bun jucător de la Şahtior e Fred, la mijlocul terenului. A fost puţin ‘anarhic’ pe stânga, l-am mutat în faţa apărării. Se va duce la City, la fel cum a făcut-o şi Fernandinho”, a declarat Mircea Lucescu pentru sportsmole.co.uk.

Fred are la activ patru sezoane şi jumătate la Şahtior Doneţk, unde a evoluat în 142 de meciuri şi a marcat 12 goluri. Mijlocaşul de 24 de ani a bifat şase selecţii la echipa naţională a Braziliei, pentru care a debutat în 2014.

Închide ×