Life

Freddie Combs, fostul star de la X Factor, a murit. “Nu am putut să-i fiu alături în ultima noapte”

Freddie Combs, cel care i-a impresionat pe jurații de la X Factor cu vocea sa angelică, a murit. Americanul avea 49 de ani și suferea de insuficiență renală.
17.09.2021 | 12:47
Freddie Combs fostul star de la X Factor a murit Nu am putut sai fiu alaturi in ultima noapte
ADVERTISEMENT

Freddie Combs a uimit o lume întreagă atunci când a apărut la X Factor America. Fostul concurent cântărea la vremea respectivă 254 de kilograme și stătea într-un scaun cu rotile. Jurații au rămas muți de uimire atunci când l-au auzit cum cântă. La acea vreme avea 40 de ani.

Soția sa, Katrina a făcut tristul anunț. Freddie Combs a murit la vârsta de 49 de ani din cauza unei insuficiențe renale.

ADVERTISEMENT

Cel mai mare regret al acesteia este că nu a putut să fie lângă el în ultima sa noapte.

Freddie Combs, fostul star de la X Factor, a murit. “Nu am putut să-i fiu alături în ultima noapte”

Freddie Combs a a participat în cel de-al doilea sezon al emisiunii X Factor America. Toți cei care l-au ascultat au fost impresionați de vocea lui clară și sensibilă. A fost adus pe scenă de soția sa într-un scaun cu rotile. Nu se putea deplasa pentru că în acel moment avea 254 de kilograme. Avusese și 417 kilograme dar a dat dovadă de o voință fantastică și a slăbit.

Freddy a interpretat melodia “The Wind Beneath My Wings” și a fost aplaudat minute în șir.

Soția sa, Katrina, a fost cea care i-a stat alături în toți acești ani. Femeia a spus că ultima perioadă a fost extrem de grea, soțul ei suferind printre altele și de insuficiență renală. Cu lacrimi în ochi, Kay a declarat pentru revista People, că și-ar fi dorit să-i fie alături în ultima noapte.

ADVERTISEMENT

Ultima dorință a lui Freddie Combs

Freddie Combs era internat de 10 zile și simțea că nu mai are mult de trăit, așa că i-a spus soției ce să facă după moartea sa.

“Am fost norocoasă să-i fiu soție. Nu am putut să stau lângă el până la final. Nu puteam merge oricând la spital din cauza restricțiilor Covid-19. În ultimele zile am avut multe discuții și mi-a spus ultimele lui dorințe.

ADVERTISEMENT

Dorea să-și doneze ochii și corneea. Cu o zi înainte să moară când am fost la el știam că va fi ultima dată când îl voi vedea în viață. Am simțit acest lucru”, a spus soția lui Freddie Combs printre lacrimi.