Sport

Frenkie de Jong, scandal cu presa înainte de Napoli – Barcelona: ”Nu știu cum de nu vă e rușine”

Cu o zi înainte de meciul Napoli - Barcelona, Frenkie de Jong a răbufnit la întâlnirea cu presa și a făcut un scandal monstru din cauza articolelor defăimătoare.
20.02.2024 | 23:57
Frenkie de Jong scandal cu presa inainte de Napoli  Barcelona Nu stiu cum de nu va e rusine
Cu o zi înainte de meciul Napoli - Barcelona, Frenkie de Jong a răbufnit la întâlnirea cu presa și a făcut un scandal monstru din cauza articolelor defăimătoare. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Catalanii traversează o perioadă extrem de dificilă, deoarece în campionat se află la 10 puncte în spatele rivalei Real Madrid, din Cupa Spaniei au fost eliminați, iar Xavi și-a anunțat plecarea la finalul sezonului.

Frenkie de Jong a făcut scandal înainte de Napoli – Barcelona

Starea de tensiune este accentuată, iar acest lucru s-a văzut și conferința de presă premergătoarea partidei Napoli – Barcelona, din prima manșă a optimilor de finale ale Champions League, în care Frenkie de Jong a intrat într-un scandal cu jurnaliștii spanioli.

ADVERTISEMENT

”M-am enervat puțin în ultima vreme. Sunt nervos pe ceea ce scrie presa în general, sunt multe lucruri neadevărate. Nu pot să înțeleg asta! Scrieți lucruri care nu sunt adevărate, nu știu cum de nu vă e rușine să o faceți.

Uneori îi aud pe oameni spunând că nu sunt la nivelul Barcelonei. Cred că presa ar trebui să se schimbe și să nu mai scrie minciuni despre mine. Vorbiți foarte mult despre contractul meu, despre situația mea, salariul meu. Este mult fum, multe minciuni, că cer 40 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Nu voi spune sume, dar au inventat o poveste care nu este adevărată. Sunt foarte fericit la Barca, este clubul visurilor mele și sper să continui să joc aici pentru ani mulți”, a declarat De Jong, conform Marca.

Cum vede duelul cu Napoli

Mijlocașul olandez consideră că nu este singurul jucător de la Barcelona care are astfel de probleme cu presa și le-a cerut jurnaliștilor să se oprească din a mai prezenta informații neadevărate.

ADVERTISEMENT

”Nu pot spune că există o cârtiță în vestiar, nu știu. Sper că nu. Știu că multe lucruri sunt inventate, pentru că scrieți lucruri care nu sunt adevărate. O faceți la modul general, cu mulți jucători și antrenori. Simt că nu vă veți schimba, dar ar trebui, pentru că nu puteți scrie lucruri neadevărate!”, a spus el.

În legătură cu meciul împotriva lui Napoli, Frenkie de Jong a lăudat-o pe campioana en-titre din Serie A. ”Suntem foarte entuziasmați pentru meciurile din Champions League. Napoli este o echipă cu multă calitate, le este mai greu anul acesta, dar au reușit să ajungă în faza optimilor”, a afirmat olandezul.

ADVERTISEMENT

Cum Xavi și-a anunțat deja plecarea în vară, toți ochii sunt ațintiți pe președintele Joan Laporta care trebuie să caute un antrenor care să redea strălucirea echipei. Iar primul pe listă este italianul Roberto De Zerbi de la Brighton.

ADVERTISEMENT
Tags: