Carousel hot news

FRF. SPONSOR nou pentru “tricolori”! Ce GIGANT european de telecomunicaţii bagă banii!

FRF. Conducerea Federaţiei Române de Fotbal a anunţat azi semnarea parteneriatului strategic în urma căruia grupul de companii Telekom devine sponsorul principal al echipei naţionale de fotbal a...
15.06.2015 | 16:43
FRF. SPONSOR nou pentru
ADVERTISEMENT

FRF. Conducerea Federaţiei Române de Fotbal a anunţat azi semnarea parteneriatului strategic în urma căruia grupul de companii Telekom devine sponsorul principal al echipei naţionale de fotbal a României. Parteneriatul dintre FRF şi Telekom este valabil pentru următorii doi ani, cu posibilitate de prelungire. Parteneriatul cu Telekom marchează prima implicare a grupului pe piaţa sportivă sub noul brand şi prevede bonusuri de performanţă sportivă pentru “tricolori”, informează site-ul oficial al FRF.

DINAMO. Negoiţă pregăteşte SCHIMBUL verii! Vrea un STELIST!

FRF. “Federaţia Română de Fotbal primeşte astăzi alături un partener deosebit de important care împărtăşeşte valorile şi principiile pe care ni le-am asumat în drumul spre performanţă. Telekom Romania devine sponsorul principal al echipei naţionale de fotbal şi, astfel, confirmă viziunea noastră privind dezvoltarea fotbalului din România. Sunt convins că ne vom bucura împreună de cele mai frumoase rezultate ale „tricolorilor” şi îi vom face pe români să fie mândri de performerii ei! Bun venit, Telekom România, în familia fotbalului românesc!”, a declarat preşedintele FRF Răzvan Burleanu în conferinţa de presă în care a anunţat semnarea parteneriatului.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri