ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Şef FRF, la un pas de MOARTE! A făcut ACCIDENT! Ce l-a SALVAT!

Unul dintre cei mai vechi şi mai experimentaţi oameni din fotbalul românesc, şef de club ani de-a rîndul şi acum şef la FRF, Gheorghe Chivorchian pare că a devenit un adevărat "magnet"...
Autor: Daniel Vlad | 02.07.2015 | 00:00
Şef FRF, la un pas de MOARTE! A făcut ACCIDENT! Ce l-a SALVAT!

Unul dintre cei mai vechi şi mai experimentaţi oameni din fotbalul românesc, şef de club ani de-a rîndul şi acum şef la FRF, Gheorghe Chivorchian pare că a devenit un adevărat “magnet” pentru… belele. După ce DNA a demarat o amplă anchetă într-un dosar privind finanţarea ilegală a clubului Poli Timişoara pe vremea cînd preşedinte era chiar actualul secretar al Federaţiei Române de Fotbal, urmată de suspendarea logică din această funcţie pe parcursul cercetărilor, iată că alt necaz l-a “lovit” pe Gheorghe Chivorchian.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Boroi, mesaj pentru Gigi Becali. “Îl aşteptăm în următoarele două zile la negocieri”

Fostul preşedinte de la Foresta Fălticeni, Ceahlăul Piatra Neamţ, FC Bacău sau Poli Timişoara a trecut pe lîngă moarte la sfîrşitul săptămînii trecute, cînd se întorcea de la Timişoara, unde tocmai ce dăduse primele declaraţii în faţa procurorilor DNA în dosarul în care i se impută nu mai puţin de 10 milioane de lei! Evident stresat de ancheta în curs, dar şi obosit, Gheorghe Chivorchian a fost implicat într-un accident auto, conform cancan.ro, în care a făcut praf Mercedesul federaţiei, cu care plecase la Timişoara. Nu a suferit răni grave, salvat fiind, spun surse din FRF, de robusteţea şi sistemele de protecţie ale maşinii.

STEAUA. Anunţul UEFA despre jocul cu Trencin! Reacţia slovacilor

În ultimele zile, Chivorchian a venit la “Casa Fotbalului” cu maşina sa personală, în timp ce Mercedesul avariat a fost dus într-un service de specialitate pentru a fi constatate stricăciunile şi, în funcţie de asta, dacă mai poate fi reparat sau dauna va fi una totală. Maşina era asigurată şi toate cheltuielile vor fi suportate de compania respectivă de asigurări.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!