ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Lupta pe CIOLANUL FRF. Prunea vs Burleanu. „Generaţia de Aur” vs „Băieţică”

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
Autor: Silviu Ghering | 19.11.2016 | 13:20
Lupta pe CIOLANUL FRF. Prunea vs Burleanu. „Generaţia de Aur” vs „Băieţică”

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

ADVERTISEMENT

INTERVIU. N’DOYE SHOW. Cel mai „pitoresc” străin care a jucat în Liga I nu se dezminte: „Mie nu îmi este frică să spun de ce a pierdut ASA Tîrgu Mureş campionatul în favoarea Stelei. Ştiam sută la sută că nu cîştigăm meciul decisiv cu retrogradata Oţelul”. De ce, dar şi alte dezvăluiri, într-un interviu ÎN EXCLUSIVITATE pentru FANATIK!

PRIME TIME. LUPTA PE CIOLANUL FRF. Prunea vs Burleanu. „Generaţia de Aur” vs „Băieţică”. FANATIK vă prezintă într-o amplă analiză de PRIME TIME cine conduce fotbalul românesc în prezent şi cine visează să preia puterea.

LIGA I. FOTBALUL NIMĂNUI. Numărul spectatorilor prezenţi la meciurile din prima ligă a României este în continuă scădere. Sezonul 2016/2017 atinge noi recorduri negative de asistenţă. FANATIK analizează cauzele.

ADVERTISEMENT

INTERNAŢIONAL. ÎN NUMELE TATĂLUI. Jurnaliştii de la „AS” au publicat o listă cu fotbaliştii din noua generaţie ai căror părinţi au scris istorie în „sportul-rege”. Nu lipseşte Ianis Hagi, ba chiar este considerat printre cei mai talentaţi şi de mare viitor!

MONDEN. PASE CU FEMEI. Fiii unor cunoscuţi antrenori români, foşti prieteni,  au ajuns să nu se mai salute. Mărul discordiei: iubita. Fosta unuia, actuala celuilalt…

NU PUTEŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE VINERI!

De ce NE-AU ENERVAT Răzvan Burleanu, Cristoph Daum, Alexandru Chipciu, Nicolae Stanciu, Ovidiu Haţegan şi Claudiu Keşeru, cum încearcă şeful FRF să-i închidă gura lui Gică Hagi, ce echipă din Anglia l-a contactat pe Marius Şumudică, ce regulă impusă de Laurenţiu Reghecampf, asemănătoare cu una impusă de Pep Guardiola la Manchester City, îi deranjează pe jucătorii Stelei, cu cine a fost la un pas să semneze Adrian Mutu chiar înainte să-l „racoleze” Ionuţ Negoiţă la Dinamo, cum se inversează proporţia „jucători-oficiali” în cazul unei deplasări a unei echipe naţionale în SUA, toate acestea le aflaţi DOAR dacă citiţi FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!