Carousel hot news

Schismă la FRF?! Răzvan Burleanu rămîne fără cel mai important colaborator

Contestat de majoritatea oamenilor de fotbal şi în special de foştii mari jucători ai Generaţiei de Aur, Răzvan Burleanu are probleme chiar şi în interiorul FRF. După ce a început să...
Autor: Daniel Vlad | 24.12.2016 | 18:47
Schismă la FRF?! Răzvan Burleanu rămîne fără cel mai important colaborator

Contestat de majoritatea oamenilor de fotbal şi în special de foştii mari jucători ai Generaţiei de Aur, Răzvan Burleanu are probleme chiar şi în interiorul FRF. După ce a început să piardă procese pe bandă rulantă cu foştii colaboratori ai lui Mircea Sandu, preşedintele FRF se va lovi la începutul anului viitor poate de cea mai mare încercare din mandatul său.

Răzvan Burleanu şi secretarul general adjunct al FRF, Gabi Bodescu se au la cuţite, iar la începutul lui 2017 pare dispus să demisioneze, anunţă Libertatea . (VEZI DETALII)

Vestea e cu atît mai surprinzătoare cu cît Gabi Bodescu a fost omul care l-a ajutat pe Răzvan Burleanu în campania din 2014 şi era mîna sa dreaptă în FRF.

„Bodescu e deranjat că Burleanu ascultă mai mult de Vochin decît de el. De asemenea, Bodescu a pierdut puterea în FRF, deşi consideră că el l-a făcut pe Răzvan preşedinte, strîngîndu-i, în 2014, voturile necesare din teritoriu.

Bodescu e deranjat, în principal, că nu s-a ţinut cont şi de opinia lui cînd s-au luat decizii importante. De exemplu, el milita pentru continuitate pe banca naţionalei, cu Viorel Moldovan, Ionuţ Badea ori Daniel Isăilă urmaş al lui Anghel Iordănescu. Numai că a fost adus Christoph Daum de ştiţi voi cine”, scrie Libertatea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!