Sport

EXCLUSIV / FRF DISTRUGE un “tricolor”: ”E un PROST!”

FANATIK.RO a dezvăluit că Răzvan Burleanu a avut o ultimă tentativă, la finalul anului trecut, de a-l readuce la echipa naţională pe Ştefan Radu. Fotbalistul lui Lazio a refuzat, ferm, şi...
25.01.2015 | 00:02
EXCLUSIV  FRF DISTRUGE un tricolor E un PROST

FANATIK.RO a dezvăluit că Răzvan Burleanu a avut o ultimă tentativă, la finalul anului trecut, de a-l readuce la echipa naţională pe Ştefan Radu. Fotbalistul lui Lazio a refuzat, ferm, şi ultima ofertă venită din partea Federaţiei Române de Fotbal– VEZI DETALII.

Gheorghe Chivorchian, secretarul general al FRF, şi-a pierdut răbdarea cu jucătorul de 28 de ani şi a confirmat informaţia oferită de FANATIK.RO, lansînd un atac dur la adresa fotbalistului lui Lazio.

FOTO / ANAMARIA PRODAN, MEGA LOVITURA DATA IN STATELE UNITE!!! 3.000 OAMENI AU OVATIONAT-O LA LAS VEGAS!!! 

Ştefan Radu a renunţat la echipa naţională în urmă cu un an şi jumătate, explicaţia fotbalistului fiind clasicul ”motive personale”. Era atunci vremea lui Piţurcă selecţioner şi a lui Mircea Sandu la şefia FRF. Între timp, situaţia s-a schimbat. Răzvan Burleanu i-a luat locul ”Naşului”, iar ceva mai tîrziu, Iordănescu lui Piţurcă, plecat la arabii de la Al Ittihad. Imediat după ce a cîştigat alegerile, Burleanu a încercat să lovească direct la Roma. S-a dus personal, pentru a-l convinge pe Radu să revină la naţională. A fost refuzat. Avea s-o facă din nou, spre finalul anului trecut, după ce deja era instalat Iordănescu pe banca tehnică a tricolorilor. Fără rezultat. Conducerea FRF şi-a pierdut răbdarea.

DOLIU! ANDREEA ESCA, ÎNDURERATĂ DE O VESTE TRAGICĂ

VESTE ULUITOARE, ASEARA TARZIU DE LA LPF!!! STEAUA – DINAMO SE JOACA PESTE 3 SAPTAMANI!?!

FRF: ”Şi impresarul a încercat să-l convingă”

Gheorghe Chivorchian a povestit, pentru FANATIK.RO, cum s-au derulat discuţiile cu fotbalistul pe care şi Anghel Iordănescu l-a rechemat la lot. ”Da, prima dată a fost contactat, pentru a reveni în circuitul naţionalei, în primăvara anului trecut. Nu a vrut. Răzvan Burleanu a vorbit apoi de mai multe ori, dar el, nu, şi nu! Am crezut că nu vrea pentru că e Piţurcă antrenor, dar după ce Piţi a plecat la Al Ittihad şi a venit Iordănescu, am reluat discuţiile. Am încercat să-l convingem, însă fără efect. Am vorbit chiar cu impresarul lui, care a încercat şi el să-l facă să revină. Degeaba!”, a spus Gheorghe Chivorchian.

ANUNT FABULOS!!! HBO REVINE LA RCS RDS!!! SI VA FI GRATIS!!! MILIOANE DE ROMANI IL VOR PUTEA VEDEA!!! 

”Şi-ar fi trecut în CV un turneu final!”

Secretarul general al Federaţiei Române de Fotbal crede că Ştefan Radu a luat o decizie total neinspirată. ”Noi ne-am rugat de el, dar mai mult nu am putut face. E păcat de el, are 28 de ani, ar fi putut să revină, naţionala e aproape calificată, prindea şi el un turneu final, e un prost, dar poate acum nu-şi dă seama! Altfel ar fi arătat CV-ul lui cu o participare la un campionat european. O să regrete mai tîrziu, pentru că timpul nu-l mai poţi întoarce”, a declarat Chivorchian.

GIGI BECALI, ANUNT BOMBA DIN PUSCARIE!!! “VAND STEAUA!!!” VEZI IN CE CONDITII!!

Uşor ironic, secretarul general a mai spus că Ştefan Radu ar fi avut parte şi de prima pe care FRF o va da pentru o eventuală calificare la EURO 2016: ”Dacă el a vrut să renunţe la banii Federaţiei, e treaba lui! Să renunţi aşa de uşor la echipa naţională? O revenire i-ar fi crescut şi cota, poate chiar ar fi prins un transfer mai mare decît la Lazio, dar e decizia lui, noi am făcut tot ce am putut pentru a-l convinge”, a încheiat Gheorghe Chivorchian.

UN AN DE LA DRAMA DIN APUSENI!!! DEZVĂLUIRE ŞOC!!! LEGĂTURA TERIBILĂ DINTRE UN FOTBALIST AL STELEI ŞI RĂPOSATA AURA ION!!! 

14 meciuri a strîns Ştefan Radu la echipa naţională 

10 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ştefan Radu, conform transfermarkt.de