Sport

FRF a anunțat când se pun în vânzare biletele la Supercupa României dintre FCSB și Corvinul Hunedoara

Federația Română de Fotbal a anunțat când se pun în vânzare biletele la Supercupa României, FCSB - Corvinul Hunedoara. Cât costă biletele la meciul din Ghencea.
14.06.2024 | 07:30
FRF a anuntat cand se pun in vanzare biletele la Supercupa Romaniei dintre FCSB si Corvinul Hunedoara
FRF pune în vânzare biletele la Supercupa României pe data de 14 iunie, ora 12:00. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FRF a decis ca Supercupa României să se dispute pe stadionul Ghencea, joi, 4 iulie, de la ora 20:00. Iată ultimele detalii și prețurile biletelor la FCSB – Corvinul.

FRF pune în vânzare biletula la FCSB – Corvinul din Supercupa României

Forul național a anunțat pe site-ul oficial că vineri, 14 iunie, vor fi puse în vânzare biletele la Supercupa României dintre FCSB și Corvinul Hunedoara. Tichetele vor putea fi achiziționate online cu începere de la ora 12:00 de pe site-urile: bilete.frf.ro şi bilete.ro.

ADVERTISEMENT

Cel mai ieftin bilet costă 30 de lei la peluze, în timp ce la tribune un tichet va fi 50 de lei. Federația Română a mai oferit detalii suplimentare într-un comunicat:

„Copiii cu vârsta sub 14 ani vor avea acces gratuit în zona destinată familiilor ”Tribuna 1 si 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Biletele vor fi livrate în format digital la adresa de mail înregistrată”.

ADVERTISEMENT

FRF a mutat Supercupa României în Ghencea de pe Arena Națională

Arena Națională nu este disponibilă în această vară, fiind închiriată pentru mai multe evenimente până în luna septembrie. Din acest motiv, FRF a mutat Supercupa României în acest an pe stadionul Ghencea.

Comitetul Executiv al FRF a modificat și data de disputarea a Supercupei României, care trebuia să se joace pe 6 iulie: „Pentru a asigura o perioadă optimă de pregătire pentru debutul în cupele europene”.

ADVERTISEMENT

Suporterii lui Corvinul Hunedoara vor fi susținuți în Ghencea de ultrașii Stelei

Corvinul Hunedoara va avea parte de o primire bună în Ghencea, spre deosebire de FCSB, ardelenii fiind înfrățiți cu Peluza Sud Steaua. De altfel, la meciul direct din Liga 2 a fost fluturat un steag al Stelei.

Ultrașii de la Corvinul au făcut un anunț înainte de meciul cu FCSB: „Cu ocazia meciului din Supercupa României, dintre fcsb si Corvinul, care se va disputa pe stadionul Steaua, vă anunțăm că PELUZA NORD HUNEDOARA va sta la INELUL 1 al PELUZEI SUD.

ADVERTISEMENT


Rugăm persoanele care nu doresc să cânte și pentru care susținerea echipei nu este obiectivul lor principal la acest meci, să își ia bilete la INELUL 2 din PELUZA SUD, pentru a nu avea divergențe ca în timpul meciurilor trecute.

Pentru a sustine echipa intr-un mod cat mai organizat, pe o singura voce și împreună, vă rugăm să lăsați vuvuzelele acasă și să încetați din a mai huidui sau fluiera orice fază a adversarului.

Cei care doresc să cânte și să susțină permanent echipa pe parcursul celor 90 de minute, sunt așteptați alaturi de noi la Inelul 1. Vă mulțumim pentru înțelegere!”.

 

ADVERTISEMENT