Sport

FRF a anunţat decizia în cazul Paul Anton versus Dinamo. Ce se întâmplă cu mijlocaşul “câinilor”

Paul Anton rămâne sub contract cu Dinamo. Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor a respins memoriul făcut de jucător.
11.08.2021 | 21:05
FRF a anuntat decizia in cazul Paul Anton versus Dinamo Ce se intampla cu mijlocasul cainilor
ADVERTISEMENT

Paul Anton are de încasat patru salarii restante, aproximativ 75.000 de euro. Dar CNSL a decis în favoarea clubului şi i-a refuzat memoriul pentru a deveni jucător liber de contract.

“Cu opinie majoritară: respinge cererea reclamantului ca neîntemeiată. Cu recurs în termen de 5 zile”, este anunţul pe care l-a făcut comisia din cadrul FRF.

ADVERTISEMENT

Paul Anton rămâne sub contract cu Dinamo. Doar formaţia din Ştefan cel Mare nu îşi permite să îl păstreze şi încearcă să îl vândă

Vestea este una excelentă pentru Dinamo, care acum va încerca să obţină o sumă cât mai bună dintr-un transfer. Pentru că jucătorul nu ia în calcul să îşi micşoreze salariul de 19.000 de euro lunar.

Astfel că nu se pune problema ca acesta să mai joace pentru Dinamo, mai ales că relaţia dintre fotbalist şi DDB este glaciară. Anton este nemulţumit că oficialii DDB nu şi-au respectat promisiunile pe care i le-au făcut încă din iarnă.

ADVERTISEMENT

Paul Anton a jucat 65 de minute în prima etapă, în partida cu FC Voluntari, dar apoi nu a mai intrat pe teren pentru “roş-albi”. A anunţat că este accidentat şi nu poate juca.

Memorii respinse şi pentru Ricardo Grigore şi Robert Moldoveanu. Cei doi pot face apel la decizia CNSL

Alţi doi jucători importanţi ai lui Dinamo au pierdut disputa de la Comisia Naţională de Soluţionare a Litigiilor. Ricardo Grigore şi Robert Moldoveanu rămân şi ei sub contract cu Dinamo, în ciuda restanţelor pe care clubul le are la ei. Pe de altă parte, Steliano Filip şi-a retras memoriul. Iuliu Mureşan a făcut anunţul în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

La fel ca şi în cazul lui Anton, Grigore şi Moldoveanu pot face apel la această decizie a CNSL în termen de cinci zile. Ambii au fost titulari pentru Dinamo în partida pierdută cu Chindia, scor 0-1.

Conducerea lui Dinamo caută soluţii şi în ceea ce îl priveşte pe Deian Sorescu. Aceste este cel mai în formă jucător în startul sezonului şi are deja cinci goluri marcate.

ADVERTISEMENT

Dinamo caută soluţii şi în cazul lui Deian Sorescu. Jucătorul a anunţat conducerea că vrea să plece cât mai repede

Totuşi, Sorescu a anunţat şi el că vrea să plece în cel mai scurt timp de la Dinamo. Clubul ar putea fi nevoit să îl cedeze la prima ofertă concretă.

Dinamo ar vrea să încaseze minimum un milion de euro pentru Sorescu, dar cluburile interesate vor să profite de situaţia financiară a “roş-albilor” pentru a obţine un preţ mai mic.

În ciuda înfrângerii de la Buzău, în faţa Chindiei, Dinamo are un start de sezon peste aşteptări. Cu şase puncte în patru etape, formaţia pregătită de Dario Bonetti este pe locul 6 în campionat.

ADVERTISEMENT