Fotbal intern

FRF a anunţat preţurile biletelor pentru Serbia – România! Cât costă să-i vezi pe Matic sau Milinkovic-Savic

09.08.2018 | 21:17
FRF a anuntat preturile biletelor pentru Serbia  Romania Cat costa sai vezi pe Matic sau MilinkovicSavic
ADVERTISEMENT

FRF a anunţat preţurile biletelor pentru Serbia – România. Tricolorii vor juca în Grupa 4 din Liga Naţiunilor, iar primul meci se va disputa 7 septembrie, când selecţionata pregătită de Cosmin Contra se va duela cu Muntenegru.

Suporterii români vor avea disponibile 1.400 de bilete la Peluza Nord, sector H, pentru meciul Serbia – România, partidă care se va disputa pe stadionul “Partizan” din Belgrad. Preţul unui tichet este de 23 de lei şi poate fi comandat de pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal. Meciul Serbia – România, din Liga Naţiunilor, se va juca pe 10 septembrie, de la 21:45. Returul va avea loc pe 14 octombrie, de la 16:00, pe Arena Națională din Capitală.

ADVERTISEMENT

FRF a anunţat preţurile biletelor pentru Serbia – România

FRF a anunţat preţurile biletelor pentru Serbia – România. Data limită de achiziționare a tichetelor este 5 septembrie 2018, ora 15:00. Persoanele cu domiciliul în România vor primi biletele, în apropierea datei meciului, prin curier, în timp ce suporterii din afara țării le vor putea ridica de la stadionul din Belgrad, în ziua meciului, începând cu 18:45, ora locală, la intrarea destinată fanilor români.

Silviu Lung a analizat prestația reprezentativei Serbiei la Campionatul Mondial 2018 și crede că jucătorii lui Mladen Krstajic pleacă favoriți în grupa din Liga Națiunilor, deși au fost eliminați din faza grupelor la turneul final din Rusia. “Mi s-a părut o echipă bună, masivă, care dezvoltă jocul foarte bine pe aripi, care vine cu multe centrări în careu, pe cei doi atacanţi foarte puternici. Sperăm să-i ştim cât mai bine până la ora meciului şi să obţinem toate punctele. În mod normal Serbia pleacă cu prima şansă pentru că până la urmă au fost prezenţi la acest Campionat Mondial, au experienţa de partea lor. Toţi jucătorii lor din primul 11 joacă în campionate puternice din Europa, dar nu trebuie să ne temem. Trebuie să jucăm, să ne bucurăm de fotbal şi dacă ne vom face jocul nostru cred că avem şanse să obţinem toate cele trei puncte”, a declarat Silviu Lung.

ADVERTISEMENT

Câţi bani câştigă România în Liga Naţiunilor

Forul european a anunţat că cele 12 echipe clasate în Liga A vor încasa fiecare 1,5 milioane de euro, iar câştigătoarea fiecărei grupe va încasa încă 1,5 milioane de euro, în timp câştigătoare se va mai alege cu 4 milioane de euro. UEFA răsplăteşte echipele din Liga B cu 1 milion de euro pentru participare, în timp ce formaţiile din Ligile C, din care face parte şi România, şi D vor încasa 700.000 de euro, respectiv 450.000. Fiecare echipă care îşi va câştiga grupa îşi va dubla veniturile.

Programul României în Grupa 4 din Liga Naţiunilor

7 septembrie: România – Muntenegru, Lituania – Serbia (ora 21:45)

10 septembrie: Serbia – România, Muntenegru – Lituania (ora 21:45)

11 octombrie: Lituania – România, Muntenegru – Serbia (ora 21:45)

14 octombrie: Lituania – Muntenegru (21:45), România – Serbia (ora 16:00)

17 noiembrie: Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45)

20 noiembrie: Serbia – Lituania, Muntenegru – România (ora 21:45)

FRF a anunţat preţurile biletelor pentru Serbia - România
FRF a anunţat preţurile biletelor pentru Serbia – România