Sport

FRF a anunţat stadionul pentru meciul România – Belarus, din preliminariile Euro 2024! Naţionala nu a mai jucat acolo de un an şi jumătate

FRF a anunţat stadionul pentru primul meci de pe teren propriu din preliminariile Euro 2024. Naţionala României nu va mai juca pe Ghencea sau în Giuleşti.
16.11.2022 | 17:08
FRF a anuntat stadionul pentru meciul Romania  Belarus din preliminariile Euro 2024 Nationala nu a mai jucat acolo de un an si jumatate
Naţionala României, în meciul cu Bosnia. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

România mai are de de disputat două meciuri amicale în 2022. “Tricolorii” vor evolua cu Slovenia şi Moldova în ultimele confruntări-test, înainte de debutul în preliminariile pentru Campionatul European din 2024.

FRF a anunţat stadionul pentru meciul România – Belarus, din preliminariile Euro 2024! “Tricolorii revin pe Arena Naţională

“Tricolorii” vor juca în finalul lunii martie cu Andorra (25 martie) şi Belarus (28 martie), în primele două etape ale preliminariilor. Confruntarea cu Belarus este programată pe teren propriu, iar FRF a anunţat stadionul pe care se va juca.

ADVERTISEMENT

Naţionala României revine după un an şi jumătate pe Arena Naţională. Ultimul meci disputat pe cel mai mare stadion al ţării a fost în septembrie 2021 în preliminariile Campionatului Mondial: România – Liechtenstein 2-0:

“Federația Română de Fotbal a anunțat UEFA locul de disputare pentru meciul cu Belarus, primul pe teren propriu din preliminariile pentru EURO 2024. Partida se va desfășura pe 28 martie 2023, de la ora 21:45, și este a doua din campania de calificare la turneul final.

ADVERTISEMENT

Primul meci pentru tricolori va fi în Andorra, pe 25 martie 2023. Întâlnirea cu Belarus va fi prima pe care tricolorii o vor disputa pe Arena Națională după o pauză de un an și jumătate. Precedentul meci jucat aici a fost cel cu Liechtenstein, 2-0, disputat în septembrie 2021″, a fost anunţul al celor de la FRF.

România a jucat ultimele meciuri în Ghencea şi pe Giuleşti!

România a jucat ultimele meciuri din preliminariile pentru Campionatul Mondial şi confruntările din ultima ediţie a Ligii Naţiunilor pe stadioanele din Ghencea şi din Giuleşti.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu este mulţumit de grupa preliminară şi spune că singurul obiectiv pentru această campanie este calificarea la Euro 2024:

“În primul rând, suntem într-un proces accentuat de culegere de date, de identificare a adversarelor noastre. Este un proces de durată. Pot să spun că am încredere că echipa naţională are o şansă importantă, o şansă mare de a merge la un turneu final.

ADVERTISEMENT

Este o grupă echilibrată, o grupă pe care o preferăm faţă de altele care arătau groaznic pentru noi. Elveţia este obişnuită cu turneele finale, în ultimii ani, o echipă consolidată, este favorită la câştigarea grupei. Nu înseamnă că nu vom intra cu încredere că putem să realizăm obiectivul: calificarea la turneul final”, a spus Iordănescu.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,74 este cota pentru „ambele marchează” la meciul România – Slovenia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT