Fotbal intern

FRF a avut spion la Norvegia – Spania 1-1. Cornel Țălnar a aflat detalii importante înaintea meciului de pe Arena Națională. “Atenție la Odegaard și King!”

13.10.2019 | 16:14
FRF a avut spion la Norvegia  Spania 11 Cornel Talnar a aflat detalii importante inaintea meciului de pe Arena Nationala Atentie la Odegaard si King
ADVERTISEMENT

FRF (Federația Română de Fotbal) a avut spion la meciul disputat de Norvegia cu Spania, scor 1-1, în Grupa F din preliminariile Campionatului European 2020. Cornel Țălnar, scouterul echipei naționale a României, a urmărit partida din tribune și și-a luat notițe înaintea duelului de pe Arena Națională.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1.58 este cota pentru 2 la meciul Cipru – Rusia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

FRF a avut spion la Norvegia – Spania 1-1

Cornel Țălnar a vorbit pentru frf.ro despre meciul disputat de Norvegia cu Spania și a dezvăluit care sunt punctele forte ale adversarilor României de marți, 15 octombrie, ora 21.45, în Grupa F. Acesta le-a atras atenția tricolorilor lui Cosmin Contra în privința lui Odegaard și King.

Cornel Țălnar a făcut un raport amănunțit cu toate informațiile adunate de la meciul jucat de Norvegia cu Spania, iar acesta va ajunge la Cosmin Contra și staff-ul naționalei României după ce delegația va ajunge în țară.

ADVERTISEMENT
Joshua King în meciul jucat de Norvegia cu Spania, scor 1-1, în Grupa F din preliminariile EURO 2020. Sursă foto: hepta.ro
Joshua King în meciul jucat de Norvegia cu Spania, scor 1-1, în Grupa F din preliminariile EURO 2020. Sursă foto: hepta.ro

Iată aspectele la care trebuie să fie atenți jucătorii României la meciul cu Norvegia:

  • „Norvegia a început într-un 4-4-1-1, schimbat apoi, după golul Spaniei, în 4-4-2, și a încheiat jocul într-un 4-3-3 foarte ofensiv. Schimbă ușor sistemul și se adaptează rapid.”
  • „Fundașii laterali urcă foarte mult în atac. De altfel, Elabdellaoui, apărătorul dreapta, a fost faultat în careu de portarul Spaniei, în prelungiri.”
  • „Vin cu foarte multe centrări periculoase în careu, au făcut asta mai ales pe final, atunci când au introdus doi atacanți înalți. Auturile sunt, de asemenea, executate lung, spre careu, pentru devieri pe bara a doua.”
  • „Este adevărat că Spania a jucat fără 6-7 titulari, dar Norvegia a luptat până la final. Nu am văzut recent Spania atât de dominată. Munca și efortul nordicilor le-au fost răsplătite. Au avut și șansă, dar și susținerea incredibilă a publicului, mai ales în ultimele 20 de minute.”
  • „Atenție mare la Ødegaard, un fotbalist foarte tehnic, și la King, atacant foarte mobil. Dar stau bine pe toate posturile. Până și portarul are calitate, distribuie mingile cu foarte mare siguranță.”
  • „Dintre ultimele trei partide, cel cu Norvegia mi se pare cel mai greu. Am văzut toate meciurile adversarelor din această grupă, iar Norvegia mi se pare peste Suedia.”

Meciul România – Norvegia se joacă marți, 15 octombrie, ora 21.45, pe Arena Națională, în etapa a 8-a din Grupa F. Partida va fi transmisă de PRO TV, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.

ADVERTISEMENT